Nova najljubša torbica Carrie Bradshaw stane manj kot 10 evrov

Magazin 04. Dec 202115:45 0 komentarjev
Sarah Jessica Parker, Chris Noth
Profimedia

Izid nove sezone serije Seks v mestu se vztrajno približuje. Znani pa so tudi že nekateri stajlingi, ki jih bo Carrie Bradshaw nosila v seriji. Kljub ekstravagantnim oblačilom Carrie po novem prisega na torbico, ki stane manj kot 10 evrov.

Izid nove sezone serije Seks v mestu se vztrajno približuje, znani pa so tudi nekateri stajlingi, ki jih bodo nosila modna dekleta. Ni odveč pričakovati, da bo serija poleg drame postregla z modnim navdihom, ki ga kot glavna zvezda serije najpogosteje pričara Carrie Bradshaw. Uspešna novinarka in modno dekle je ljubiteljica lepega, luksuznega in drznega. V nasprotju s prvimi sezonami pa Carrie tokrat obožuje povsem vsakdanjo tote torbico, ki je tudi cenovno dostopna.

moda
Profimedia

Ko se odpravi po vsakdanjih opravkih, Carrie vzame “tote” torbico.

Tote torbica je enostavna prostorna torbica. Največkrat je bombažna ali lanena v nevtralni bež barvi. V zadnjih letih priljubljenost med modnimi navdušenkami pridobiva zaradi svoje uporabnosti – je prostorna, vsestransko uporabna in enostavna za stiliranje.

Med ljubiteljicami ulične mode je taka torba pogosto obvezen dnevni dodatek, ki dopolnjuje glavno, manjšo torbico in celoten stajling. Gre za modni dodatek, ki je večji in prostornejši od navadne torbice, prepoznamo jo po daljših naramnicah in nestrukturirani obliki. Ne le da so te torbe uporaben in trendni modni dodatek za sprehod po trgovinah, so tudi odlična rešitev za dneve, ko nam izbira modnih dodatkov povzroča težave. Takšna tote torbica je neizogiben produkt v večini spletnih in fizičnih trgovin, dostopna pa je po ceni, nižji od 10 evrov.

moda
Profimedia

Kako takšno torbico kombinirati kot Carrie Bradshaw?

Carrie element vsestranskosti tote torbica jemlje dobesedno in jo vključi v stajlinge za vsako priložnost. Kljub neskončni možnosti dizajnov priljubljena igralka prisega na povsem enostavno, nevtralno različico torbice, ki jo popestrijo napisi ali grafike. Tako se izogne igrivim elementom na torbici, ki bi lahko zmotili izbrano barvno paleto oblačil.

moda
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!