Novi “grdi” dežni čevlji, ki jih modna dekleta obožujejo

Magazin 12. Sep 202121:51
Bottega Veneta
Profimedia

Svoj par teh praktičnih čevljev boste želeli še pred deževno jesenjo.

Dežni škornji so nepogrešljivi čevlji vsake garderobne omare. Tudi če živite na območju, kjer je dež redek, boste v svoji kolekciji obutve še vedno želeli par trpežnih, vodoodpornih čevljev za mokro vreme. Ko sprejmete, da so pravi trend, se pogovor nato obrne k temu, kakšen slog vodotesnih čevljev izbrati. To jesen ne boste veliko razmišljali, saj se vam odgovor ponuja kar sam.

Dežni čevlji Puddle znamke Bottega Veneta iz kolekcije za jesen in zimo 2021 ponujajo odmerek ekscentričnega gumijastega pridiha, ki bo polepšal še tako sive dni. Čeprav to ni njihova prva sezona, so nenavadni “grdi” škornji še vedno na veliko fotografijah na Instagram profilih, ki jim sledimo.

Debele linije, vrhunsko udobje, futuristična privlačnost … Toliko podrobnosti, ki so že osvojile peščico modnih deklet, kot je Camille Charrière (ki jih nosi z brezčasnim džinsom), Pernille Teisbaek (priložnostna oblačila v enobarvnih bež barvah) ali Rosie Huntington- Whiteley. (Bolj modna) reinterpretacija tradicionalnih dežnih čevljev je na voljo v široki kromatični paleti, od brezčasnih odtenkov do pravih modnih izrazov, kot sta roza in zelena.

Dežni škornji Bottega Veneta
Profimedia

Morda je ena od glavnih značilnosti škornjev prav material, iz katerega so izdelani, to je biorazgradljiv polimer. Pri recikliranju pod ustreznimi pogoji se lahko škornji v kratkem času razgradijo v naravne izdelke, ne da bi to škodilo okolju.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje