Nuša Derenda se vrača na glasbene lestvice s pesmijo Valček

Magazin 14. Jul 202210:00 > 10:37 0 komentarjev
Nuša Derenda
Neo Visuals

Ves čas je nastopala, sodelovala v različnih duetih, vendarle pa si je vzela krajši premor in čakala na pravi trenutek in pravo pesem, da se odloči ter najavi veliko vrnitev na glasbene lestvice in hkrati album.

Pred kratkim je svoje oboževalce razveselila z novico, da prihaja zanjo novo glasbeno obdobje. Nuša je že v studiu, kjer snema nove pesmi, in zdaj je čas za prvo izmed njih. Nuša se na glasbene lestvice vrača s skladbo Valček. Pesem je premierno zapela na letošnjih Melodijah morja in sonca v Portorožu ter z njo in nastopom navdušila gledalce in poslušalce. Uvrstila se je tik pod vrh, na odlično 2. mesto. Tako pesem kot videospot prihajata na radijske in teve postaje ter spletne platforme. To poletje je prelomno za pevko, ki velja za najboljšo slovensko vokalistko.

Nuša Derenda je pred tedni naznanila veliko vrnitev na slovenske lestvice in razkrila, da obrača nov list v bogati glasbeni karieri. Toliko vam imam še za povedati. Veliko sem razmišljala, kaj želim sebi in svojim poslušalcem dati v prihodnosti. Želim peti zgodbe, ki se me dotaknejo, zgodbe, ki jih tudi sama živim, in zato še toliko bolj čutim,” je svojim sledilcem razkrila in sporočila, da že snema nove pesmi.

”Presrečna sem nad odzivi gledalcev in obiskovalcev letošnjih Melodij morja in sonca na pesem Valček. S svojima največjima hitoma s tega festivala – Boginja in Ne kliči me – sem pristala na 2. mestu. To je prekrasna popotnica za pesem. Hvala vsem!” “Pesem govori o ljubezni dveh, ki že vrsto let plujeta na isti barki, včasih po mirnem, včasih po razburkanem morju. Pesem je za vse, ki vemo, da je za ljubezen vedno treba vztrajati, tudi takrat, ko ni tako pocukrana, kot mislimo, da mora biti,” je Nuša pospremila izid svojega novega singla.

Za svoj povratek se je Nuša povezala s tandemom Maraaya, producentom in avtorjem Raayem ter Marjetko Vovk, ki za Nušo skupaj ustvarjata nove pesmi. Marjetka v skladbah za svojo glasbeno zgodbo Maraaya v zadnjih letih navdušuje poslušalce z iskrenimi besedili, ki se dotikajo ljubezni in življenjskih resnic, v Nuši pa je našla velik navdih za zrele zgodbe, ki izhajajo predvsem iz Nušinega življenja in njenega pogleda na svet. 

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!