Orlando Bloom je preuredil sobo hčerke in očaral s kreativnostjo

Magazin 29. Okt 202121:00 > 21:38 0 komentarjev
Orlando Bloom
Profimedia

Hollywoodski igralec Orlando Bloom najbolj uživa, ko prosti čas lahko namenja svoji ljubki hčerki Daisy, in v preteklih dneh si je zanjo vzel še prav posebno veliko časa.

Slavni igralec Orlando Bloom se s svojo ljubko hčerko Daisy velikokrat sprehaja po ulicah New Yorka in Los Angelesa, in ko je le mogoče, prosti čas preživlja v družbi svoje male princeske.

Občasno se rad loti tudi kakšnega malo bolj zahtevnega projekta, in tako je bilo tudi nedavno, ko je zavihal rokave in se kar sam lotil pleskanja otroške sobe ter ustvarjanja ljubke poslikave.

Orlando Bloom
Instagram

Za svojo enoletnico je sobo najprej prebarval v rumeno, nato pa na stene začel risati cvetove marjetic in videti je bilo, da je pri tem početju zelo spreten.

Daisyna mama je Katy Perry, s katero sta si to poletje privoščila dolge počitnice. Sprva sta uživala v Grčiji, pozneje pa tudi v Mehiki.

Katy ni skrivala, da komaj čaka, da bo lahko okusila čare materinstva, in zdaj, ko se ji je želja izpolnila, večkrat rada pove, da je njena sreča popolna. Pred časom je v pogovoru za People razkrila, da materinstvo sicer ni enostavno in da ima večkrat dvome, ali stvari dela prav, a se zaveda, da vse mame delajo napake, zato do sebe ni preveč stroga in se trudi po najboljših močeh.