Otroci zvezdnikov, ki se vedno znova znajdejo v težavah

Magazin 15. Dec 202112:45 0 komentarjev
Chet Hanks in Tom Hanks
Profimedia

Od malih nog so v središču pozornosti, pričakovanja so visoka in včasih niso obkroženi z najboljšimi vzorniki. Čeprav bo morda marsikdo dejal, da se nad življenjem, kot je njihovo, ne gre pritoževati, verjetno obstaja tudi temnejša plat takega življenja.

Hopper Jack Penn

Hopper Jack Penn in Sean Penn
Profimedia

Hopper Jack Penn je sin igralca Seana Penna in Robin Wright. Sean in Robin sta se leta 2010 ločila in to obdobje je bilo za Hopperja izredno težko. Kot je povedal v intervjuju za Evening Standard, je bil precej jezen, saj sta se v preteklosti že enkrat razšla, se nato pobotala ter se zdaj ponovno razšla. Z njima naj bi se bilo težko pogovarjati, saj sta bila tudi sama precej na dnu. Po njuni ločitvi je Hopper zapadel v napačno družbo, kjer so se začele njegove težave z drogo. O odvisnosti je javno spregovoril leta 2017, leta 2018 pa so ga zaradi posedovanja drog ponovno aretirali.

Jaycee Chan

Jaycee Chan in Jackie Chan
Profimedia

Jaycee Chan je sin Jackieja Chana, zvezdnika akcijskih filmov, ki pa se tudi v zasebnem življenju srečuje s številnimi izzivi. Sin Jaycee ima precej rad luksuzne avtomobile in nočno življenje, šolo pa je zapusti, ker, kot je dejal, so vse, kar lahko vidiš v Virginii, ovce. Potem ko se je odpovedal šolanju, se je preselil v Hongkong, da bi se posvetil karieri kot igralec. Žal neuspešno. Leta 2014 se je znašel na naslovnicah zaradi tožbe zaradi posedovanja drog – obsojen je bil na šest mesecev zapora.

Simon Collins

Simon Collins in Phil Collins
Profimedia

Najstarejši sin Phila Collinsa se je prav tako podal v glasbene vode, a bolj kot njegova skupina Sound Of Contact je znano dejstvo, da je bil leta 2014 aretiran zaradi domnevne trgovine z mamili. Leta 2020 se je ponovno znašel v težavah, tokrat zaradi posedovanja kokaina.

Ireland Baldwin

Alec Baldwin in Ireland Baldwin
Profimedia

Alec Baldwin ima s svojo hčerko Ireland precej zapleteno razmerje. Ireland je najprej zelo težko sprejela ločitev staršev, Aleca in Kim Basinger, nato pa je situacijo poslabšalo še javno predvajano telefonsko sporočilo, v katerem Alec grdo zmerja takrat 11-letno Ireland.

Ireland se je po ločitvi staršev zaradi duševne travme, kot je takrat dejala, znašla na rehabilitacijski kliniki – stara 19 let. Leta 2020 se je prostovoljno odločila za intenzivno terapijo v SOBA Recovery Centru – kot poroča revija People, ne gre za povezavo z drogami, temveč s težkimi in stresnimi situacijami.

Weston Coppola Cage

Nicolas Cage in Weston Coppola Cage
Profimedia

Starejši sin igralca Nicolasa Cagea, Weston, ima precej zapleteno življenje. Leta 2011 je bil aretiran zaradi nasilja v družini in obtožen tudi zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Leta 2020 je, kot poroča revija In Touch, zoper svojo mamo Christino Fulton vložil prepoved približevanja. Zaradi povzročanja stiske in ker je poskušala uničiti njegovo kariero, medtem ko se je on zdravil zaradi težav z duševnim zdravjem, je poročal.

Tallulah Belle Willis

Bruce Willis in Tallulah Belle Willis
Profimedia

Tallulah je hči Bruca Willisa in Demi Moore. V pogovorni oddaji Red Table se je povsem odprla in spregovorila o svojih težavah z alkoholom in drogami ter motnjah hranjenja. Piti je začela pri 14 letih, je povedala, in pri 15 skoraj umrla zaradi zastrupitve z alkoholom. Nato je znova dosegla dno, ko je oče Bruce dobil hčerko z drugo ženo, Emmo Heming. Na koncu se je odločila za zdravljenje.

Chet Hanks

Njegov oče je eden izmed najbolj priljubljenih hollywoodskih igralcev, znan po vlogah, v katerih upodablja pogumne in dobrosrčne like, in tudi po tesno povezanem družinskem življenju – Tom Hanks. Toda Tom in njegova žena se pogosto soočata z vrsto javnih škandalov in osebnimi težavami sina Cheta.

Chet je že pred leti spregovoril o svoji odvisnosti od kokaina in cracka, nekdanje dekle ga je obtožilo fizične in verbalne zlorabe, britanska policija pa ga je iskala zaradi škode, ki jo je pustil v hotelski sobi. Precej prahu dviguje tudi s svojimi pesmimi in objavami na Instagramu.

Nedavno je v intervjuju z Andrewem Callaghanom za Channel 5 za svoje težave okrivil prav očetovo slavo. Dejal je tudi, da ljubi svojo mamo in očeta, a je bilo uporništvo nekako neizogibno, saj sta ga držala preveč na kratko.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!