Pahor po dolgem času obiskal kino in sledilcem izdal konec filma

Magazin 18. Okt. 202120:19 > 20:34
Delite:
Borut Pahor v kinu
Foto: Instagram/Borut Pahor

Predsednik Borut Pahor je na svojem Instagram profilu objavil fotografijo obiska kina, ob kateri je zapisal "Končno spet kino in kokice". Ampak v opisu fotografije je tudi zapisal konec filma, ki si ga je ogledal, kar je izzvalo veliko jeznih odzivov uporabnikov tega družbenega omrežja.

Slovenski predsednik Borut Pahor je velik ljubitelj filmov in kina, kar je že večkrat delil s svojimi sledilci na družbenem omrežju Instagram. Tam ga sledi 128 tisoč uporabnic in uporabnikov. Ko je – očitno po dolgem času – spet obiskal kino, je objavil novo fotografijo na Instagramu in ob njej zapisal: “Končno spet kino in kokice.”

Uspelo pa mu je, nenamerno ali namerno, tudi razkriti konec najnovejšega Bondovega filma Ni čas za smrt. To je izzvalo mnoge jezne odzive med uporabniki in uporabnicami Instagrama, ki so ga opozorili, da mora ob tovrstnih zapisih uporabiti tudi ključnik “spoiler alert”. Fotografijo je komentiral tudi njegov sin Luka Pahor, ki je zapisal zgolj “Eh …”.

Eden izmed uporabnikov je v komentarju zapisal: “WTF! Hvala res. A lahko še en Zoom klic, da poveš moji hčerki, da Božiček ne obstaja?” Spet drug pa je zapisal: “Ko imaš kolege, ki so šli v kino gledat, in ne povejo nič, potem pa ti gospod predsednik spoila (o. p. pokvari konec) film. Ata, to je šlo predaleč.”

Mi vam konca filma ne bomo pokvarili, svetujemo pa vam, da se za nekaj časa izogibate predsednikovemu profilu na družbenem omrežju Instagram.

Komentari

Vaš komentar