Paparac: Gwyneth Paltrow skupaj z mamo razvajala brbončice v New Yorku

Magazin 19. Avg 202214:30
Delite:
Gwyneth Paltrow
Foto: Profimedia

Igralka Gwyneth Paltrow se je po koncu počitnic vrnila v New York, kjer si je z mamo, Blythe Danner, privoščila okusno večerjo.

Gwyneth Paltrow se je po počitnicah že vrnila v New York, kjer so jo na ulici tudi že ujeli vedno dežurni paparaci, ki so ji vedno za petami.

Gwyneth se je v New Yorku srečala s svojo mamo Blythe Danner, s katero sta se skupaj odpravili na večerjo in se verjetno pomenili o vsem tistem, za kar vedno zmanjkuje časa.

Gwyneth Paltrow
Foto : Profimedia

Igralka naj ne bi bila preveč navdušena, ko je videla, da so jo odkrili paparaci, saj si je gotovo želela malo miru in zasebnosti.

Za večerjo z mamo je slavna igralka izbrala obleko, ki je bila v pasu zavezana, in je tako poudarila njen vitki pas, zraven pa je obula udobne poletne natikače, v katerih je lahko hodila po dolgih newyorških ulicah.

Gwyneth Paltrow
Foto : Profimedia

Njena mama se je odločila za povsem modro obleko, ki ji je zelo lepo pristajala, svojo modno kombinacijo pa je začinila s čudovito rožnato torbico.

Gwyneth Paltrow mama
Foto : Profimedia

Gwyneth ne skriva, da s svojo mamo rada preživlja prosti čas, ki ga sicer nima veliko, saj je vpeta v veliko poslovnih projektov. Po večerji sta slavni dami naredili še kratek sprehod in se pomenili o vsem tistem, za kar prej verjetno ni bilo časa.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar