Paparac: Gwyneth Paltrow skupaj z mamo razvajala brbončice v New Yorku

Magazin 19. Avg 202214:30 0 komentarjev
Gwyneth Paltrow
Profimedia

Igralka Gwyneth Paltrow se je po koncu počitnic vrnila v New York, kjer si je z mamo, Blythe Danner, privoščila okusno večerjo.

Gwyneth Paltrow se je po počitnicah že vrnila v New York, kjer so jo na ulici tudi že ujeli vedno dežurni paparaci, ki so ji vedno za petami.

Gwyneth se je v New Yorku srečala s svojo mamo Blythe Danner, s katero sta se skupaj odpravili na večerjo in se verjetno pomenili o vsem tistem, za kar vedno zmanjkuje časa.

Gwyneth Paltrow
Profimedia

Igralka naj ne bi bila preveč navdušena, ko je videla, da so jo odkrili paparaci, saj si je gotovo želela malo miru in zasebnosti.

Za večerjo z mamo je slavna igralka izbrala obleko, ki je bila v pasu zavezana, in je tako poudarila njen vitki pas, zraven pa je obula udobne poletne natikače, v katerih je lahko hodila po dolgih newyorških ulicah.

Gwyneth Paltrow
Profimedia

Njena mama se je odločila za povsem modro obleko, ki ji je zelo lepo pristajala, svojo modno kombinacijo pa je začinila s čudovito rožnato torbico.

Gwyneth Paltrow mama
Profimedia

Gwyneth ne skriva, da s svojo mamo rada preživlja prosti čas, ki ga sicer nima veliko, saj je vpeta v veliko poslovnih projektov. Po večerji sta slavni dami naredili še kratek sprehod in se pomenili o vsem tistem, za kar prej verjetno ni bilo časa.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!