Paparac: Materinska sreča Eve Longoria na ulicah Barcelone očarala mimoidoče

Magazin 27. Okt 202214:30
Eva Longoria
Profimedia

Hollywoodska igralka Eva Longoria se v teh dneh mudi v Barceloni, kjer je z njo tudi njena družina, in zvezdnica uživa v dragocenih družinskih trenutkih.

Eva Longoria se te dni potepa po Barceloni, kjer je združila koristno s prijetnim, med snemalnimi premori pa se posveča svojemu ljubkemu sinu, ki ga naravnost obožuje.

Eva Longoria
Profimedia

Eva nikoli ni skrivala, da si je želela okusiti čare materinstva, in pred štirimi leti se ji je uresničila velika želja, ko je povila sina.

Po porodu se je za kratek čas posvetila materinstvu, vendar ni prav dolgo zdržala brez filmske industrije, zato je že kmalu začela producirati in snemati, sin pa je bil ves čas z njo v zakulisju, saj ga ni želela prepuščati varuškam.

Eva Longoria
Profimedia

V teh dneh se Eva torej mudi v Barceloni, kjer ima polne roke dela s snemanjem serije Land of Women, vsak prost trenutek pa nameni sinu. Na ulicah Barcelone sta se tako lovila, objemala in na vse mogoče načine crkljala. Na sprehodu pa se je Evi pridružila tudi njena mama, ki ji pri sinu veliko pomaga in ga čuva vsakič, ko je igralka na snemanjih.

Eva Longoria
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.