Paparac: Noseča Blake Lively prisega na to modno kombinacijo

Magazin 09. Nov 202212:45
Blake Lively
Foto: Profimedia

Hollywoodska igralka Blake Lively ima tudi v nosečnosti izredno lep modni stil, ki ga občasno pokaže tudi na ulicah New Yorka.

Igralka Blake Lively ima zadnje mesece paparace ves čas za petami, saj jo vse, odkar je v javnost prišla novica o njeni nosečnosti, ne izpustijo izpred oči.

Nedavno jih je razveselila, ko se je pojavila na ulicah New Yorka, in zdi se, da so doživeli svojih pet minut, ko so lahko non stop pritiskali na sprožilec, da bi jo kar čim bolje ujeli iz vseh zornih kotov.

Blake Lively
Profimedia

Igralka je pred časom dejala, da je s tem, ko je kar sama objavila nosečniško fotografijo, vsaj malo pomirila radovedne strasti vseh tistih, ki so želeli videti njen trebušček, a se zdi, da ji paparaci kljub temu ne dajo miru.

Ko se je nedavno pojavila na newyorških ulicah, je izbrala povsem črno kombinacijo, ki se ji je tesno prilegala, in vsi so lahko videli njen rastoči nosečniški trebušček.

Blake Lively
Profimedia

Igralka pod srcem nosi četrtega otroka, v nosečnosti pa je ves čas zelo urejena. Ko je nedavno odšla po nakupih, je izbrala črno obleko, zraven pa je kombinirala trenden suknjič in šal.

Mislila je tudi na detajle, zato je k tej modni kombinaciji izbrala malo torbico, ki je v hipu vsem padla v oči, lase pa je tokrat pustila, da so ji prosto padali čez ramena, in odločila se je odlično.

Blake Lively
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.