Po dveh letih ljubezni sta se razšla Shawn Mendes in Camila Cabello

Magazin 18. Nov 202110:38 > 10:54 0 komentarjev
Camila Cabello, Shawn Mendes
Profimedia

Pred enim letom so mediji ugibali, ali se bosta 24-letna Kubanka Camila Cabello in 23-letni Kanadčan Shawn Mendes poročila. Zdaj je znano, da sta se mlada zvezdnika po dveh letih strastne zveze razšla.

Glasbenika Camila Cabello in Shawn Mendes, ki skupaj prepevata hit Señorita, sta bila zadnje leto zelo odkrita o zvezi in vse je kazalo, da bosta mlada zvezdnika ljubezen kronala s poroko. Shawn je v enem od intervjujev celo povedal, da je njegova družina Camilo sprejela z odprtimi rokami in njegov oče jo že kliče snaha. “Vedno me vpraša, kako je kaj njegova snaha,” je priznal Shawn. Na vprašanje, ali je Camila tista prava in zato razmišlja tudi o poroki, pa je dvoumno odgovoril: “Ko veš, veš.”

Camila Cabello
Instagram Camila Cabello

A očitno se je zmotil. Danes je v medije po vsem svetu prišla novica, da je konec njune dveletne zveze. Na Instagramu sta zapisala: “Živijo, prijatelji, odločila sva se, da končava romantično zvezo, a najina ljubezen drug do drugega je še močnejša kot prej. Zvezo sva začela kot najboljša prijatelja in jo bova nadaljevala kot najboljša prijatelja. Hvaležna sva vam za vso podporo od vsega začetka. Camila in Shawn.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!