Po zlatih globusih več zvezdnikov obležalo zaradi covida

Magazin 18. Jan 202307:55 0 komentarjev
Colin Farrell na podelitvi zlatih globusov
PROFIMEDIA

Le nekaj dni po podelitvi filmskih nagrad zlati globus je več igralk in igralcev sporočilo, da so okuženi s koronavirusom, piše BBC.

Britanski BBC poroča, da so igralci Collin FarrellBrendan GleesonJamie Lee Curtis in Michelle Pfeiffer po podelitvi zlatih globusov sporočili, da so okuženi s koronavirusom.

Preberite še: Ameriški igralec Eddie Murphy prejel častni zlati globus

Zvezdniki se zato niso mogli udeležiti nedeljske podelitve Critics Choice Awards, na kateri je bil pogoj za udeležbo negativen test na koronavirus. Nekaj jih je prek družbenih medijev izrazilo obžalovanje, da se podelitve ne morejo udeležiti.

“Življenje ima svojo pot. Vesela sem za hitre teste, da nisem širila bacilov po Ameriškem filmskem inštitutu,” je ob fotografiji pozitivnih testov na Instagramovem profilu zapisala Jamie Lee Curtis, dodala pa tudi, da obžaluje, da soigralcev in ekipe ne bo mogla podpirati v živo.

V tokratni sezoni podelitve nagrad so preventivni ukrepi proti širjenju koronavirusa nedosledni, poroča Hollywood Reporter. Pri določenih dogodkih ni bilo nikakršnih omejitev, medtem ko so drugod, med drugim zlati globusi in podelitev nagrad kritikov, od udeležencev zahtevali negativen test, dokazilo o cepljenju ali oboje.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!