Poglejte slavne plešce, ko so še imeli lase (FOTO)

Magazin 18. Sep 202313:33 1 komentar
Plešasti ljudje
Foto: PROFIMEDIA

Kaj imajo skupnega Bruce Willis, Billy Zane, Dwayne Johnson, Jason Statham, Shemar Moore, Woody Harrelson in Andre Agassi? Poleg tega, da so slavni, so plešasti. Njihova pleša pa je z leti postala tudi njihov zaščitni znak.

Skok v preteklost razkriva, da so vsi zgoraj omenjeni igralci in športnik nekoč imeli (bujne) lase. Fotografijo iz rane mladosti angleškega igralca Jasona Stathama, ko je še imel lase, je nekoč na družbenem omrežju Instagram objavila njegova zaročenka Rosie Huntington-Whiteley. Na njej je Statham, ki ga večina prepozna po akcijskih uspešnicah, skoraj neprepoznaven.

View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Med najbolj znane plešaste ljudi zagotovo sodi igralec Bruce Willis, za mnoge akcijski junak naše mladosti. Igralec se je po desetletjih kariere upokojil, njegova družina pa je razkrila, da je bil razlog za njegovo upokojitev napredujoča demenca.

Bruce Willis
Foto: PROFIMEDIA

Le kdo se ne spomni šarmantnega Billyja Zana, ki je leta 1997 zaslovel v filmu Titanik, v katerem je upodobil Caledona Hockleyja, bogatega zaročenca Rose. Lahko bi rekli, da je Zane srca številnih oboževalk filma osvojil tudi z bujno pričesko. No, več kot 25 let po izidu filma je Zane videti nekoliko drugače. Bujne lase je zamenjal z modnimi dodatki v obliki čepic in očal.

Billy Zane
Foto: PROFIMEDIA

Igralca Dwayna “The Rock” Johnsona poznajo predvsem mlajše generacije, saj je eden vidnejših predstavnikov aktualne hollywoodske filmske elite. Še preden se je podal v igralske vode, je bil Johnson profesionalni rokoborec. V mladosti se je v ringu boril še z lasmi.

The Rock
Foto: PROFIMEDIA

Igralca Shemara Moora se bo večina zagotovo spomnila po vlogi Malcolma Wintersa v televizijski nadaljevanki Mladi in nemirni, pa tudi po vlogi Daniela “Hondo” Harrelsona v seriji S.W.A.T.

Shemar Moore
Foto: PROFIMEDIA

Z leti je plešast postal tudi igralec Woody Harrelson, ki je zaslovel v času, ko so njegov obraz krasili zlatorjavi lasje. V primerjavi z zgoraj omenjenimi predhodniki Harrelson še ni ostal povsem brez las, kljub temu pa ga v prostem času fotografi večkrat ujamejo z različnimi kapami.

WOODY HARRELSON
Foto: PROFIMEDIA

Ameriški teniški igralec Andre Agassi se je nekoč po teniškem igrišču za žogico podil z bujnimi lasmi. 53-letnik je še danes aktiven v tenisu, pri igri pa ga ne motijo več dolgi lasje.

Andre Agassi
Foto: PROFIMEDIA