Popolna služba glede na horoskopski znak: Kakšna je vaša?

Magazin 17. Maj 202206:30 0 komentarjev
mesečni horoskop
PROFIMEDIA

Nekateri posamezniki se odlično obnesejo kot del ekipe in jim je timsko delo pisano na kožo, drugim je to prava nočna mora.

Ljudje se razlikujemo tudi po tem, kakšni poklici in službe so nam pisani na kožo. Astrologi pravijo, da je to področje povezano z datumom rojstva. Za vsak horoskopski znak veljajo drugačne značilnosti, vsak med nami ima svoja nagnjenja in veščine, ki se pri delu še kako izkažejo. V nadaljevanju preverite, kakšna vrsta dela je kot nalašč za vaše znamenje.

Oven

Ljudje, rojeni v tem znaku, radi prevzamejo vodstvo, saj so precej samozavestni. Ovni ne marajo mirovanja in umirjenih okoliščin, zato bodo zanje kot nalašč poklici, povezani z gradbeništvom, izobraževanjem, pa tudi s politiko.

Bik

To so iskreni ljudje, ki jih pri reševanju težav odlikuje smisel za praktičnost. Odlično se bodo obnesli pri timskem delu, saj radi sodelujejo z večjim številom ljudi. Dobro bodo delovali v sektorju financ, v službah, povezanih z medicino, v pravnih službah, tudi v marketingu jim gre lahko odlično.

Dvojčka

Za svoje delo potrebujejo nenehno spodbudo, saj je razgibanost tista, ki jim je pisana na kožo. Ne marajo enoličnosti, to duši njihovo živahno naravo. Zato so za dvojčke primerni tisti poklici, kjer se vedno dogaja nekaj novega: prodaja, medicina, tudi področje umetnosti jim je pisano na kožo.

Rak

Veljajo za zelo privržene in zaščitniške ljudi, ki bodo za svoje najbližje naredili vse. Pomembno jim je, da so njihovi odnosi z drugimi trdni – tako na zasebnem kot na službenem področju. So pravi garači, njihova področja dela pa so zelo raznolika – od psihologije in izobraževanja do medicine in vojske.

Lev

To so ljudje, ki ne marajo biti neopaženi, obožujejo pozornost, ki jim jo namenjajo drugi. Všeč so jim zveneči nazivi, moč je nekaj, kar jih privlači, zato ne čudi dejstvo, da se radi odločajo za politično udejstvovanje. Zanimajo jih še umetnost, oblikovanje, arhitektura, odlično se bodo znašli tudi na področju izobraževanja.

Devica

Slovijo kot zelo natančne osebe, zato so v delovnem okolju res cenjene. Ljudje, rojeni v znaku device, so odlični poslušalci in nadvse natančni – preverijo še tako majhno podrobnost. Zanje so kot nalašč poklici, ki vključujejo raziskovanje. Svoje delo bodo poskušali opraviti kar se da popolno. Dobro se znajdejo v prodaji, pa tudi v nekaterih umetniških poklicih.

Tehtnica

Da bi v svojem poklicu dosegle uspeh, tehtnice potrebujejo sodelovanje z drugimi. Zanje so kot nalašč dela, ki vključujejo interakcijo. Sklepanje kompromisov jim ne pomeni težave, saj poskušajo zgladiti vsak konflikt. Dobro se bodo znašle v socialnem delu ter v poklicih, povezanih s politiko in zakonom.

Škorpijon

Zanima jih vse, kar je povezano z mistiko in odkloni, ki ne veljajo za vsakdanje. So odlični raziskovalci, ko gre za odkrivanje resnice, zato ne čudi dejstvo, da je poklic zasebnega detektiva kot nalašč zanje. A tudi v drugih službah se bodo odlično znašli, še zlasti  v tistih, povezanih s pravom in izobraževanjem.

Strelec

Pripadniki tega znaka so večni radovedneži, zaljubljeni v potovanja in spoznavanje stvari, ki so zanje nove. Pri srcu jim je duhovnost, veljajo za večne pozitivneže. So odprtega uma in duha, zato se bodo odlično znašli v umetniških poklicih, pa tudi v odnosih z javnostmi in v marketingu. Osvojijo z neposrednostjo in dobro voljo.

Kozorog

To so osebe, ki nikoli ne izgubijo prizemljenosti in hladnokrvnosti, ko gre za pomembne odločitve, pa tudi za stresne dogodke. Vedno so tukaj in zdaj, previdni so pri ravnanju z denarjem in so lahko zelo skromni, ko je treba biti. Veljajo za dobre vodje in šefe, odlično pa se znajdejo tudi v vlogi delavcev. Pogosto se odločajo za poklice, povezane z oblikovanjem in arhitekturo.

Vodnar

Čeprav delujejo neodvisno, so zelo radi povezani z ljudmi. Hitro dojamejo nove tehnologije, zato ne čudi dejstvo, da je precej izumiteljev prav vodnarjev. Zanje velja, da so nekako pred svojim časom, zanima jih vse novo. Nabor poklicev za vodnarje je res širok – od vojske, priprave hrane in prodaje pa do prevoza in celo astronomije.

Ribi

Gre za znak, ki velja za zelo občutljivega – nekateri pravijo, da je to najbolj občutljiv horoskopski znak. Ribe so zelo empatične, tako da se neredko zgodi, da potrebe drugih ljudi postavijo pred svoje. Ker radi skrbijo za druge, ne čudi dejstvo, da jih pogosto najdemo v zdravstvenih poklicih, v socialnem delu, vzgoji in izobraževanju.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!