Popolnoma v trendu: detajl na hlačah, ki spremeni celoten videz

Magazin 17. Dec 202113:15 0 komentarjev
Hlače z razporkom
Profimedia

Prvič smo jih videli na modni reviji nekdanje članice Spice Girls, danes oblikovalke Victorie Beckham, in že takrat smo jih vzljubili.

Hlače z razporkom? Prvič smo jih torej uzrli na modni reviji Victorie Beckham za pomlad in poletje 2019. Če želite trend posvojiti, izberite hlače, ki imajo spodaj razrezan rob, in tudi sami se boste morda počutili, kot da bi lahko hodili po modni pisti.

Hailey Bieber
Profimedia

Odlične pa so tudi za vsak dan. Hlače so se dobro uveljavile, navdušile tako modne hiše kot tudi vse modne navdušenke, ki se rade poigravajo z novimi stili. Kombinacij za nošenje je ogromno, od športne do džins različice, našli pa boste tudi elegantne hlače s prerezanim robom. Brez slabe vesti se lahko odločite za minimalistično verzijo stila, s katerim navdušuje Hailey Bieber, ki se je odločila za hlače v bež barvi, popestrila pa jih je s širokim blazerjem in čevlji s peto. Izpostavili smo že Victorio Beckham, ki je prava kraljica teh hlač in v njih ponosno paradira. V njih je bila ujeta tudi med sprehodom po ulicah New Yorka, nosila pa je hlače v svetlo rumeni barvi, ki jim je dodala ujemajoči se suknjič in kameljo torbico Hermes.

Victoria Beckham
Profimedia

Če potrebujete navdih, si oglejte še nekaj modnih navdušenk, ki samozavestno nosijo te šik in elegantne hlače:

Hlače
Instagram

Minimalističen, a hkrati trendni videz: izberite hlače v bež oz. kamelji barvi, popestrite jih z dobrim blazerjem ali jakno in ne pozabite na šik torbico, ki bo videz povzdignila na višjo raven.

Hlače
Instagram

Izberite kostim v vinsko rdeči barvi, popestrite ga s pletenino v nežnejšem odtenku in šik čevlji s peto.

Hlače
Instagram

Lahko pa se odločite za bolj enostavno in elegantno možnost. Izberite črne hlače z razporkom, dodajte jim širši eleganten blazer ali jakno v kultni živi barvi in ne pozabite na dober par čevljev, ki bo videz še nadgradil.

Hlače
Instagram

Če imate najraje sproščen videz, izbirajte kavbojke in širše pletenine, da boste ustvarili udoben in mladosten videz.

Hlače
Instagram

Sproščeni videz pa lahko prav tako pričarate s kostimom. Izberete ga v bolj zemeljskem tonu, mu dodate pletenino v toplem odtenku – in pripravljani ste za nov dan.

Hlače
Instagram

Če vas je navdušila zgornja ideja, se lahko odločite tudi za bolj drzen videz in izberete hlače v bolj intenzivni, morda celo zlati barvi.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!