Poročna drama Nicole Peltz in Brooklyna Beckhama se zaostruje

Magazin 15. Mar 202309:15
Brooklyn Beckham, Nicola Peltz-Beckham
Profimedia

Drama, ki se spleta okoli poroke slavnih zaljubljencev, se leta 2023 nadaljuje.

V novi sodni vlogi sta Nicola in njena mati Claudia Peltz podali predlog za umaknitev od nadaljnjih sodnih postopkov zaradi zlonamernih in zlobnih obtožb. Nelson Peltz je decembra 2022 vložil tožbo proti Plan Design Events in načrtovalkama poroke Arianni Grijalbi in Nicole Bragin, da bi dobil nazaj 159.000 dolarjev depozita, ki ga je položil za poroko svoje hčerke. Omenjeno podjetje so po malo več kot enem tednu načrtovanja poroke odpustili, za nadaljnje načrtovanje so najeli novega načrtovalca.

Po vložitvi tožbe je PDE vložil nasprotno tožbo in navedel kršitev pogodbe. V sodnih dokumentih, ki jih je pridobil People, so Nicolo in Claudio navedli kot tretjo stranko, v najnovejši vlogi pa Nelson ter njegova odvetnika Michael N. Kreitzer in James J. Diamond trdijo, da Claudia in Nicola nista bili vpleteni v prvotno pogodbo med Nelsonom in PDE, zato ne bi smeli biti vpleteni v tožbo. “PDE sramotno poskuša lažno prikazati Nicolo v skrajno negativni luči, da bi pritegnili medije in s tem pritisniti na gospoda Peltza, da zavrne svoje dobro utemeljene obtožbe proti PDE. Čeprav je bilo to narejeno po meri tabloidov, ne more biti dlje od resnice,” piše v dokumentu Nelsonovih odvetnikov.

V nasprotni tožbi, ki jo je PDE vložil prejšnji mesec v Miamiju, pa trdijo, da je Claudia skrivala znesek porabljenega denarja pred svojim možem milijarderjem in načrtovalki porok prosila, naj ohranita skrivnost. “Verjamemo, da je Nelson Peltz plačal več kot 100.000 dolarjev plus potne stroške ter za Nicolino pričesko in storitve ličenja za poroko,” piše v tožbi. “Claudia je eni od načrtovalk omenila, da Nelson ne sme poznati cene pričeske in ličil, sicer bi bil zelo jezen.”

Trdijo tudi, da Nicola in Claudia nista želeli, da bi Brooklynova družina – David Beckham in Victoria Beckham – vedela, kako neurejen je bil proces načrtovanja poroke. Načrtovalki trdita, da je bil seznam gostov družine Beckham urejen, vendar ga je družina Peltz nenehno spreminjala, zaradi česar sta težko spremljali in nadzorovali situacijo. “Tako Claudia kot Nicola sta vztrajali, da Victoria Beckham ni smela vedeti za napake v zvezi s tekočim načrtovanjem poroke njenega sina, vključno z morebitnimi napakami pri seznamu gostov,” piše v pritožbi.

Vir, ki je blizu zakoncema Peltz-Beckham, je pred kratkim za People povedal: “Nelson ni pravdač, nikogar ni tožil že 15 let, a ko gre za njegovo hčerko, jo bo vedno ščitil. Je ljubeč oče, ki se je ukvarjal z domnevnim dogovorom s skupino, ki ni mogla izpolniti izkušenj, ki so mu jih prodali – kljub težavam jim je uspelo izpeljati enkratno poroko za njegovo hčerko.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.