Nenavadni prizori: sredi plaže so pekli jagenjčka (VIDEO)

Potovanja 10. Jul 202314:45 5 komentarjev
raženj na plaži
Posnetek zaslona Podgorički vremenoplov/INSTAGRAM

Večina turistov za popoldansko malico na plaži je sendviče, paštete, sadje in zelenjavo. Nekateri pa s sabo prinesejo kar celega jagenjčka in ga pečejo na plaži.

Ob celodnevnem poležavanju na plaži in aktivnostih v vodi marsikdo postane lačen, zato se popoldne prileže malica. Nekateri turisti raje obiščejo kakšno izmed bližnjih restavracij, spet drugi pa si hrano in prigrizke nosijo s seboj. Na plaži zato večina poseže po sendvičih, čipsih, kifeljčkih, paštetah, sadju in zelenjavi.

A nekaterih manjši prigrizek očitno ne nasiti dovolj. Na Instagram profilu Podgorički vremeplov so namreč v nedeljo objavili posnetek s priljubljene črnogorske plaže Jaz pri Budvi, kjer so na improviziranem ražnju pekli celega jagenjčka, ki so ga ”skrili” za ležalniki, poroča Dnevnik.hr.

Večina tistih, ki so se oglasili v komentarjih, je bila nad prizorom zgrožena. Nekateri pa so pokazali več razumevanja. “Včasih so pastirji čuvali ovce, danes jih obračajo na plažah,” je komentiral en uporabnik, spet drugim pa se je snemanje na skrivaj zdelo neprimerno. “Ljudje uživajo. Če ne bi tisti, ki snema, bil tak, bi verjetno sedel z njimi in čakal, da se speče,” pa je komentiral drugi uporabnik.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje