Poznamo ga kot detektiva s sončnimi očali. Kako je igralec videti danes? (FOTO)

Magazin 30. Nov 202311:19 2 komentarja
David Caruso
Foto: PROFIMEDIA

David Caruso je zaslovel v televizijski kriminalni seriji Na kraju zločina, v kateri je igral detektiva Horatia Caina. Kako je igralec videti danes?

Le kdo se ne spomni šarmantnega in ciničnega detektiva ter vodjo kriminalističnega laboratorija Horatia Caina, ki je v seriji Na kraju zločina: Miami (CSI: Miami) ob natikanju sončnih očal pogosto izrekel kratke, pomenljive komentarje. Cain je bil med oboževalci serije zelo priljubljen, še posebej med ženskim občinstvom. Horatia Caina je upodobil ameriški igralec David Caruso, čigar igranje so zaznamovali večni ‘poker obraz’ in rdečkasti lasje. Čeprav se je v svoji igralski karieri preizkušal v različnih detektivskih vlogah, nobena ni tako odmevala kot ta v televizijski seriji Na kraju zločina, ki se je predvajala med leti 2002 in 2012, poroča Dnevnik.hr.

Upokojeni Caruso ima danes 67 let, o njegovem življenju v zadnjih letih pa ni znanega veliko, čeprav je v preteklosti polnil naslovnice medijev zaradi burnega ljubezenskega življenja. Za seboj ima namreč tri ločitve. Pred oltar je prvič stopil leta 1979. S Cheri Maugans je bil poročen do leta 1984. Kmalu po ločitvi se je poročil z Rachel Ticotin, s katero sta po letu dni zakona dobila hčerko, ločila pa sta se leta 1987.

David Caruso David Caruso
Foto: PROFIMEDIA
David Caruso David Caruso
Foto: PROFIMEDIA
David Caruso David Caruso
Foto: PROFIMEDIA
David Caruso David Caruso
Foto: PROFIMEDIA

Leta 1996 se je poročil še tretjič, in sicer s stevardeso Margaret Buckley, ki ji je bil svet zabavne industrije povsem tuj. Igralec je večkrat poudaril, kako vesel je tega. Vendar pa tudi ta zakonska zveza ni trajala prav dolgo, saj sta se razšla zaradi njegove afere z inštruktorico joge.

Na snemanju kriminalne serije je nato spoznal Liso Marquez, s katero sta dobila sina in hčerko. To razmerje se je zaključilo še posebej klavrno, saj je z njo končal na sodišču. Marquez ga je namreč tožila zaradi povzročitve duševnih bolečin in prevare. Trdila je, da jo je Caruso psihično zlorabljal, bil posesiven in ljubosumen, on pa je njo obtožil, da ga je varala z osebnim asistentom in najboljšim prijateljem. Njune poti so se končale tako, da bi moral Caruso nekdanji partnerki plačati milijon dolarjev (slabih 916.000 evrov, op. a.), a se menda to nikoli ni zgodilo.

Proti koncu snemanja serije so nekateri njegovi kolegi trdili, da s Carusom ni lahko delati in da je razvajen. Poleg televizijske serije, s katero je zaslovel, je Caruso med drugim igral tudi v filmu Rambo, še piše Dnevnik.hr.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje