Poznamo jo kot sonce v seriji Telebajski. Zdaj jo čaka nova vloga

Magazin 12. Okt 202313:47 0 komentarjev
sonce iz Telebajskov
Foto: YouTube

Se spomnite prikupnega nasmeha dojenčice, ki je skoraj vsako jutro pozdravila telebajske? Dojenčica, ki se je smehljala iz žarečega sonca, je danes odrasla ženska. Sporočila je veselo novico.

Telebajski so kultna serija, ob kateri so odraščali otroci po vsem svetu, tudi v Sloveniji. Tinkija Binkija, Dipsija, Lili in Po je skoraj vsako jutro na nebu pričakalo sonce.

Iz žarečega sonca se je prisrčno smejal obraz dojenčka. Obraz je soncu takrat posodila dojenčica Jess Smith, ki je vlogo dobila po naključju. Čeprav bo v televizijski seriji Smith vedno ostala dojenčica, je v resničnem življenju odrasla v 28-letno žensko, ki po poročanju ShowBuzz pričakuje otroka.

“Ko dva postaneta trije,” je Smith zapisala ob fotografiji ultrazvoka, ki jo je objavila na  Instagramovem profilu in označila partnerja, s katerim sta v dolgi in srečni zvezi, še pišejo na spletnem portalu ShowBuzz.

View this post on Instagram

A post shared by Jess Smith (@j.smith_1995)

Pod fotografijo se vrstijo čestitke. “Čestitam! Imela bosta svojega sončnega otroka,” se glasi eden od komentarjev. Pa tudi: “Ideja za otroško sobo – ti si moj sonček.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!