Prelepa soproga Lionela Messija je ukradla vso pozornost

Magazin 30. Nov 202113:34
Lionel Messi z druzino
Profimedia

Na podelitvi nagrade zlata žoga v Parizu je veliko pozornosti pritegnila soproga Lionela Messija pa tudi on ni mogel odvrniti pogleda z nje.

35-letnega Messija so namreč že sedmič razglasili za najboljšega nogometaša sveta. Na svečano podelitev zlate žoge v Parizu pa je prišel v spremstvu soproge, 33-letne Antonele Roccuzzo, in njunih treh sinov, Mathea, Thiaga in Cira.

Lionel Messi s soprogo
Profimedia

Ob tej priložnosti so bili fantje modno usklajeni z očetom, nosili so namreč črne obleke, okrašene z bleščicami, medtem ko je Antonela na rdeči preprogi požela veliko pozornosti v zlati obleki, ki je poudarila njen lep dekolte.

Tudi nogometaš ni mogel umakniti pogleda s svoje partnerice, na katero je izjemno ponosen. Njuna ljubezenska zgodba je res nekaj posebnega, saj traja že od otroštva. Spoznala sta se, ko je imel Lionel Messi le pet let, v enem od intervjujev pa je iskreno razkril, da se je vanjo zaljubil že pri rosnih devetih letih. Antonela na Instagramu rada pokaže, da sta si zelo predana.

Lionel Messi in Antonela
Instagram/osebni arhiv

Par se je spoznal s pomočjo Antonelinega bratranca Lucasa, sicer Messijevega najboljšega prijatelja v otroštvu. Ker sta se pogosto igrala, se jima je občasno pridružila Antonela.

Njuna ljubezenska pravljica je bila leta 2017 okronana s poroko, potem ko sta že imela dva sina. Leto dni pozneje sta dobila še tretjega otroka. Očitno je ljubezen med njima še kako močna, kar dokazujejo lepi pogledi in pozornost, s katero Messi dobesedno zasipa svojo soprogo.