Prelestna Blake Lively na reviji Michael Kors

Magazin 18. Feb 202212:15 0 komentarjev
Blake Lively
Profimedia

Znano je, da 34-letna hollywoodska diva Blake Lively svoje oprave sestavlja brez pomoči stilista, in tudi tokrat je z modno izbiro zadela v polno.

Svojega prijatelja, modnega oblikovalca Michaela Korsa, je prišla na revijo v okviru newyorškega tedna mode za jesen 2022 podpret v kombinaciji svetlo modre barve.

Blake Lively, Michael Kors
Profimedia

Poleg bleščečega kratkega topa, ujemajočega se z oprijetim krilom, pod volnenim suknjičem je Blake elegantni videz zaokrožila s preprostimi salonarji (rdeč podplat je izdajal, da gre za “louboutinke” – tudi slavni oblikovalec čevljev Christian Louboutin je namreč njen oboževalec), popolno valovito pričesko in rdečimi ustnicami.

Pravzaprav bi si podobo, bolj skladno s prepoznavno estetiko Michaela Korsa, težko predstavljali.

Blake Lively
Profimedia

Blake je na dogodku namesto slavnega moža Ryana Reynoldsa, s katerim imata tri hčerke, spremljala 16 let starejša polsestra Robyn, prav tako elegantna v belem kompletu, sestavljenem iz oprijetega ravno krojenega krila z visokim razporkom in pulija ter ozkega pasu. Za piko na i je dodala zlate “louboutinke”.

Robyn Lively, Blake Lively
Profimedia

Polsestri, obe igralki, se pred kamero sicer še nista pojavili skupaj, redno pa sodelujeta pri organizaciji varstva njunega številčnega naraščaja – skupno imata kar šest otrok. Tokrat sta odmor od družinskih obveznosti dodobra izkoristili z ogledom Korsove revije iz prve vrste.

Michael Kors
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!