Presenetilo vas bo, kako izgleda notranjost najstarejšega McDonald’sa v Italiji

Magazin 20. Maj 202420:30 0 komentarjev
Prvi italijanski McDonald's
Foto: Zajem zaslona/@yourfriendinitaly/TIKTOK

Uporabnica TikToka je sledilcem razkrila, kako izgleda najstarejši italijanski McDonald's. Notranjost spominja na vse prej kot restavracijo s hitro hrano.

Na Španskem trgu, le streljaj od slovitih Španskih stopnic v Rimu, se nahaja prvi italijanski McDonald’s. Odprli so ga leta 1986.

A rimska poslovalnica je videti neprimerljivo drugače kot večina McDonald’sovih novejših restavracij. Skriva se namreč v stari, kamniti, obokani zgradbi, polni antičnih kipov, marmornatih sten, dorskih stebrov, latinskih napisov in mozaikov.

Najstarejša italijanska restavracija McDonald’s v Rimu je navdušila mnoge uporabnike družbenih omrežij, ki so delili svojo izkušnjo. Med njimi je tudi tiktokerka Brianne Bartolini, Kanadčanka, ki že tri leta živi v Rimu.

V svojem videoposnetku na družbenem omrežju TikTok je omenjeni McDonald’s obiskala prvič in pustil jo je brez besed. Poleg antične arhitekture jo je navdušila tudi sama velikost poslovalnice, pa tudi dejstvo, da je bilo mogoče naročiti pivo.

@yourfriendinitaly Who would have thought that a McDonald’s near the iconic Spanish Steps in Rome could hold so much charm? ✨ Join me as I uncover the surprising delights of this unique fast-food experience. From the mouthwatering Italian-inspired menu options to the stylish decor that blends modernity with history, this McDonald’s is a testament to the beauty of cultural fusion. Let’s indulge in some fast-food magic amidst the timeless beauty of Rome! 🍔🍟✨ #McDonaldsMagic #capcut #rometravel #livinginrome #spanishsteps #italytravel #italianmcdonalds #mcdonaldsitalia #romeitaly #bigmac #foodinrome ♬ Famous piano songs for comedy and cooking programs – moshimo sound design

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!