Priljubljena Nina Badrić po treh letih prihaja v Ljubljano

Magazin 14. Maj 202213:45 0 komentarjev
Nina Badrić
Andreja Damnjanović

V Ljubljano se na veliko veselje slovenskega občinstva po treh letih vrača hrvaška zvezda Nina Badrić. V soboto, 21. maja, jih bo zapela na odru v Cankarjevem domu.

Hrvaška zvezdnica Nina Badrić (49) s svojimi številnimi hiti že skoraj 30 let greje srca zaljubljenih, tolaži razočarane, vliva upanje. In prav svoje največje uspešnice, med katerimi so Rekao si, Pamtim, Ja još uvijek imam istu želju, je nedavno zbrala na albumu Dani i Godine (Best of 2014–2021). Nina je doslej izdala sedem samostojnih albumov, številne žive albume, single in duete – na odru je stala skupaj s Harijem Mata Harijem (61), Alanom Hržico (43), Dinom Merlinom (59) in drugimi.

Nina Badrić
Andreja Damnjanović

Nina je avtorica večine svojih pesmi. Z avtorsko skladbo Nebo je leta 2012 zastopala Hrvaško na tekmovanju za pesem Evrovizije v Bakuju v Azerbajdžanu in dosegla 12. mesto. Je prejemnica osmih porinov in številnih drugih nagrad. Samozavestna Nina velja tudi za ikono stila in mode, fotografije redno objavlja na družbenih omrežjih, samo na Instagramu ji sledi več kot 400.000 ljudi. Je ljubiteljica visoke mode, tropskega raja s turkiznim morjem na Maldivih ter vrhunske kulinarike.

Nina Badrić
Profimedia

Zasebnega življenja ne razkriva rada, v ospredje postavlja glasbo. Letos bo praznovala abrahama; svoja leta sprejema z dostojanstvom in številnimi željami ter sanjami za prihodnost. Najbolj srečna je ob morju, v naravi. Verjame v iskreno ljubezen in da bo nekoč našla moškega svojih sanj. Nina ohranja pozitivno energijo in nasmeh na obrazu, redno skrbi za svoje dobro počutje in ostaja dama z veliko začetnico.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!