Princ Charles in Camilla bosta nastopala v nadaljevanki

Magazin 22. Maj 202217:04 0 komentarjev
kraljevi par
Profimedia

Britanski princ Charles in njegova soproga Camilla bosta kot gosta nastopila v epizodi nadaljevanke EastEnders, ki bo obeležila 70 let britanske kraljice Elizabete na prestolu. Prizore so sicer posneli že marca, epizoda pa bo na sporedu 2. junija, poroča britanski BBC.

Britanski princ Charles in njegova soproga Camilla bosta v epizodi nadaljevanke presenetila prebivalce izmišljenega trga Albert na ulični zabavi ob platinastem jubileju kraljice. Sprejela ju bosta Mick in Linda Carter, ki jo uprizarja Kellie Bright, ter ju predstavila prebivalcem Walforda.

Brightova je zelo pohvalila kraljevi par. “Razmišljala sem, kako še nikoli nista počela česa podobnega. Nista zares vedela, kaj pričakovati, morala sta biti resnično nervozna in povsem izven tega, kar je zanju običajno,” je dejala. “Upam le, da sta uživala, kot smo uživali mi.”

Izvršni producent Chris Clenshaw je sodelovanje s članoma kraljeve družine opisal kot čast. “Za vse EastEnderje je bil to izredno poseben dan, ki se bo zapisal v zgodovino,” je dejal.

EastEnders je britanska nadaljevanka, ki jo televizija BBC predvaja že od leta 1985. Odvija se na trgu Albert v vzhodnem delu Londona, v izmišljeni četrti Walford, ter spremlja zgodbe prebivalcev in njihovih družin v vsakodnevnem življenju. Nadaljevanka je v vseh letih obstoja prejela številne nagrade, med drugim 10 nagrad bafta.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!