Princ Louis dvakrat “ukradel” pozornost, usmerjeno v njegovo mamo

Magazin 15. Jun 202415:49 2 komentarja
princ Louis, princesa Charlotte, britanska kraljeva družina
Foto: Zajem zaslona/X

Čeprav so bile oči sveta danes uprte v valižansko princeso Catherine, pa je za dva trenutka pozornost javnosti pritegnil njen šestletni sin.

Najmlajši od treh otrok valižanskega princa in princese, princ Louis večkrat poskrbi, da so uradne prireditve, na katerih sodeluje kot član kraljeve družine, videti manj toge.

Tokrat je prisostvoval paradi v čast njegovemu dedku, kralju Karlu III. Oči sveta so bile tokrat sicer uperjene predvsem v njegovo mamo, princeso Catherine, ki se je v javnosti pojavila prvič po skoraj polletni odsotnosti, vendar pa je Louis z otroško razigranostjo, ki pritiče šest letniku, prav tako vzbudil nekaj pozornosti.

Tako je v nekem trenutku močno zazehal, v nekem drugem pa plesal v ritmu glasbe, ki jo je izvajala škotska garda na paradi. Posnetki so se seveda znašli na družbenih omrežjih, kjer so se uporabniki takoj odzvali s komentarji, v katerih so navdušeni nad Louisom in njegovo otroško iskrenostjo.

Malo manj navdušena pa se nad Louisovim poplesavanjem zdi njegova starejša sestra, princesa Charlotte. Čeprav se na posnetku ne sliši, kaj mu pravi, pa se zdi, da mu pravi; “Stop!” – torej, naj neha. Ampak Louis se za to ne zmeni preveč. Je pa s plesom očitno razveselil svojo mamo, ki se je prisrčno nasmejala.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje