Princ William in Kate Middleton otrokom tega pravila nikoli ne dovolita kršiti

Magazin 09. Feb 202313:30
Britanska kraljeva družina, Kate Middleton, princ William
Profimedia

Kate Middleton in princ William se svojim trem otrokom veliko posvečata, predvsem pa si želita, da bi se vsi trije med seboj dobro razumeli, zato temu namenjata veliko časa in energije.

Kate Middleton in princ William sta se odločila za drugačen model vzgoje in tako večino časa svoje otroke vzgajata sama, najbolj srečna pa sta, ko se vsi trije lahko odpravijo v naravo in čas preživijo daleč od ekranov in sodobne tehnologije.

Veliki poznavalec kraljeve družine Duncan Larcombe je pred časom za OK! magazin povedal, da William in Kate sledita modelu vzgoje, ki ga je Kate prevzela od svojih staršev, in si predvsem želita, da bi ju njuni trije otroci videli kot najboljše prijatelje.

“Starši Kate Middleton so imeli prav tako tri otroke, in čeprav sta starša vodila uspešno družinsko podjetje, sta se svojim trem otrokom veliko posvečala in jim nudila veliko ljubezni in časa, Kate pa je v zgodnjih 20. letih na seznam svojih najboljših prijateljev uvrstila tudi mamo in očeta, kar veliko pove,” je odkril Larcombe.

Britanska kraljeva družina, Kate Middleton, prince William
Profimedia

Tudi v kraljevi družini pa veljajo določena pravila, ki jih otroci nikakor ne smejo prekršiti, saj sicer sledi kazen. Ta ni tista običajna, temveč se s tistim, ki je naredil napako, pogovorita in mu poskušata razložiti, zakaj je pomembno, da se pravila upoštevajo.

In kaj je tisto, česar Kate in William nikakor ne trpita? Vpitje. Izvor blizu kraljevi družini je pred časom za The Sun povedal, da je vpitje kraljevim otrokom strogo prepovedano, in če do vpitja pride, se Kate in William s tistim, ki krši pravilo, usedeta ter skupaj analizirajo potek dogodkov – predvsem poskušata razumeti, zakaj je do tega prišlo.

Britanska kraljeva družina, Kate Middleton, prince William
Profimedia

To pravilo pa velja tudi obratno, tudi Kate in William nikoli ne vpijeta na otroke, saj upoštevata načelo, da so dobri zgledi v vzgoji največ, in tako vsakič in povsod želita situacijo rešiti mirno in s hladno glavo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.