Rade Šerbedžija kot morilec v novi britanski krimi seriji z naslovom Peterica

Magazin 05. Maj 202210:00 1 komentar
Rade Šerbedžija
Arhiv Pickbox TV

Legendarni igralec in režiser Rade Šerbedžija se bo pojavil v britanski kriminalni seriji Peterica, in sicer v vlogi morilca. Posneli so deset epizod.

Britanska kriminalistična serija Peterica (Harlan Coben’s: The Five), ki bo na voljo na Pickbox NOW,  je prva, pod katero se je podpisal Harlan Coben (60), sicer nagrajeni ameriški pisatelj in avtor trilerjev, polnih preobratov in nerazjasnjenih skrivnosti iz preteklosti. 20 let po izginotju petletnega fanta Jesseja se njegov DNK pojavi na novem kraju zločina. Po tej šokantni novici se Jessejev brat Mark (Tom Cullen) ponovno snide s svojimi prijatelji iz otroštva Dannyjem (O. T. Fagbenle), Sladom (Lee Ingleby) in Pru (Sarah Solemani), ki so bili z Jessejem v času izginotja.

The_Five
Pickbox TV

Serijski morilec Jakob Marosi, ki ga igra Rade Šerbedžija (75), je trdil, da je ubil Jesseja, Jessejeva družina pa je opustila vse upe, da ga bodo kdaj našli živega. Toda 20 let pozneje je detektiv Kenwood prišel na kraj umora prostitutke Annie, forenzična analiza DNK dokazov pa je pokazala Jessejev DNK. Zapletena mreža skrivnosti in šokantnih preobratov se začne razkrivati, štirje prijatelji iz otroštva pa znova stopijo skupaj, da bi našli pogrešanega fanta.

The_Five
Pickbox TV

Na čelu s Tomom Cullenom (Downton Abbey) v vlogi Marka ima britanska mini serija Peterica vrhunsko igralsko zasedbo, v kateri se je v vlogi serijskega morilca znašel tudi slavni Rade Šerbedžija. V preostalih vlogah so O. T. Fagbenle (Black Widow) kot Markov prijatelj in detektiv Danny Kenwood, Lee Ingleby (Harry Potter and The Prisoner of Azkaban) kot Slade ter Sarah Solemani (Bridget Jones’s Baby, Bad Education) kot Pru.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje