Razsipni slog Lady Gaga: Na zasebnem letalu v šalu iz stotakov

Magazin 17. Okt 202119:21 0 komentarjev
Lady Gaga
Profimedia

Lady Gaga se je na zasebnem letu v Las Vegas, kjer te dni predstavlja svoj prihajajoči album Love for Sale - Ljubezen naprodaj, ovila v boa šal iz bankovcev za sto dolarjev.

35-letna superzvezdnica Lady Gaga, ki je zaslovela zaradi svojega glasbenega talenta, zadnja leta pa se vse bolj uveljavlja tudi kot igralka, je z objavo omenjene oprave na Instagramu sledilcem dvignila utrip.

Lady Gaga
Instagram

Njen celotni videz v slogu starega Hollywooda je bil precej razsipne narave, saj je, kot so poizvedeli pri newyorškem tabloidu Page Six, nosila obleko znamke Magda Butrym za 1.300 zelencev in sončna očala mačje oblike znamke Valentino za 449.

A najbolj ekstravaganten kos je bila rožnata torbica – kultni Hermesov model Kelly, za katero je treba odšteti zajetnih 22.550 dolarjev. Barva se je skoraj popolno ujemala z barvo ustnic Lady Gaga.

Največ pozornosti pa je pritegnil boa šal iz dolarskih stotakov. Tisti, z ostrim vidom, so kmalu ugotovili, da je izdelan iz ponarejenih bankovcev, ki so nekoliko večji od pravih.

Mojstrica provokacije in (samo)promocije

Lady Gaga je tako še enkrat dokazala, da je mojstrica provokacije, tokrat v imenu promocije novega albuma, ki sta ga posnela skupaj z legendarnim Tonyjem Bennettom. Se morda še spomnite, kako je pred desetletjem dvigala prah z obleko, izdelano iz svežega govejega mesa?

Lady Gaga
Profimedia

Nekajkrat se je modna vizionarka v javnosti pojavila tudi v kreacijah slovenskega modnega oblikovalca Petra Movrina, ki zdaj ustvarja za znamko AZ Factory pokojnega Alberja Elbaza.

Aktualni filmski projekt vsestransko nadarjene umetnice, prav tako modno navdihnjeni House of Gucci, v katerem Lady Gaga v eni od osrednjih vlog igra skupaj z Adamom Driverjem in drugimi zvenečimi imeni, na platna prihaja konec novembra.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!