Rebel Wilson prepovedali vstop v zabaviščni park

Magazin 08. Mar 202314:00
Rebel Wilson
Profimedia

V novi epizodi oddaje The Daily Show je igralka voditelju Hasanu Minhaju razkrila, da so ji resnično prepovedali vstop v Disneyland, a le za 30 dni, ker je fotografirala nekaj, česar ne bi smela.

“Fotografirala sem v toaletnih prostorih v Disneylandu, kar je nezakonito, zato sem dobila uradno prepoved vhoda za 30 dni. Disneyland ima za nekatera mesta pravila, da se tam ne sme fotografirati. In če prelomiš to pravilo, in ti rečejo: Poglejte, moramo vas kaznovati, kateri mesec vam ustreza?”

Razkrila je tudi, da je za svoj 40. rojstni dan prespala v parku. “Dali so mi skuter, in tako sem ”križarila” po praznem parku. Bilo je res zabavno.”

To pa še ni vse, zvezdnica se je v parku tudi zaročila s svojo izbranko Ramono Agruma. Prejšnji mesec je v intervjuju za The Drew Barrymore Show razkrila, da je celo poklicala direktorja Disneyja Boba Igerja, da bi te sanje lahko postale resničnost. “On je velik, velik šef. Pomislila sem, da če privoli v to idejo, potem je bilo tako res namenjeno. Privolil je in pridobiti sem morala še posebno dovoljenje, da sem lahko posebno območje označila z vrvjo in tja spravila drevesa. Seveda ni manjkal violinist, ki je igral Disneyjeve klasike, bilo je res romantično.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.