Recept: mini pice iz bučk

Magazin 16. Avg 202104:00 0 komentarjev
Bučke mini pice
PROFIMEDIA

Mini pice brez testa.

Sestavine:

– 1 bučka (400 g)

– 4 žlice paradižnikove mezge

– 4 sesekljanih oliv

– 40 g šunke

–  40 g sira

– origano

– 3 žlice krušnih drobtin

– sol

Priprava:

Bučko dobro operite, odrežite sprednji in zadnji del in narežite bučko na kolobarje, debele približno 1 centimeter.

Na krožnik dajte krušne drobtine in vanje povaljajte spodnji del kolobarjev ter jih položite na pekač, obložen s papirjem za peko.

Posolite po okusu.

Na vsak kolobar dajte paradižnikovo mezgo.

Nato nanj položite šunko, sir in olive. Na koncu dodajte origano.

Bučke pecite v segreti pečici pri 220 stopinj Celzija približno 15 do 20 minut.

Dober tek!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!