Retrogradni Merkur je v polnem teku, a najhujši dan šele prihaja

Magazin 10. Sep 202311:04 3 komentarji
planeti
Foto: PROFIMEDIA

Retrogradni Merkur je že v polnem teku, njegov vpliv tako ali drugače čutijo vsa astrološka znamenja, menijo astrologi. Bo pa to obdobje za nekatere še težje. Najhujši dan namreč šele prihaja, napovedujejo.

Obdobje retrogradnega Merkurja je ‘mala malica’ v primerjavi z datumom, na katerega moramo biti pozorni v mesecu septembru, pravijo astrologi.

Ta dan namreč prinaša velike težave, nesporazume in tveganja, ki vas lahko drago stanejo. Kdaj in na kaj morate biti še posebej pozorni?

14. september bo za nekatera astrološka znamenja zagotovo najtežji. Takrat je namreč Merkur v konjunkciji z Venero. Ko se ta dva planeta najdeta na isti strani Zemlje, se neizogibno pojavijo velike težave na vseh področjih življenja, menijo astrologi.

Večina bo imela občutek, kot da izgublja voljo do dela, napredka in ustvarjanja. Obstaja velika možnost, da se v vas razvije nezadovoljstvo pa tudi apatija. Vpliv se bo čutil vse do 16. septembra, poroča Zadovoljna.nova.rs.

Zato ni odveč nasvet, da ste v tem obdobju še posebej pozorni na lastno počutje. Če le lahko, ne sprejemajte velikih odločitev in se odmaknite od vrveža, ki vam lahko povzroča stres ali nejevoljo.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in X

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje