Rihanna in A$AP Rocky govorice o razhodu zanikala s potovanjem na Barbados

Magazin 19. Apr. 202208:00
Delite:
Rihanna
Foto: Profimedia

Zvezdniški par Rihanna in A$AP Rocky, o katerem se trenutno največ govori, je govorice o razhodu zanikal s potovanjem v domovino popzvezdnice - Barbados.

Na posnetkih, ki jih je pridobil The Shade Room, so v petek zvečer opazili, da je par prispel na mednarodno letališče Grantly Adams v karibski državi, piše ameriški Page Six.

Pevca govoric še nista komentirala, so jih pa v petek zanikali številni viri, blizu paru. “100-odstotno napačni informaciji (da jo je varal in da sta se razšla, op. a.),” je povedal vir za TMZ. “V redu sta, to ni res,” je povedal drugi vir za Page Six.

Oglasila se je tudi Amina Muaddi, oblikovalka čevljev, s katero naj bi raper prevaral Rihanno. 

“Vedno sem verjela, da si neutemeljena laž, ki se širi po družbenih omrežjih, ne zasluži nobenega odgovora ali pojasnila, še zlasti tako podla. Sprva sem mislila, da trača ne bodo jemali resno,” je zapisala na Instagramu. Odločila se je spregovoriti, potem ko so jo v zadnjih 24 urah številni opomnili, da živimo v družbi, v kateri ni nič prepovedano. “Niti v enem najlepših obdobij v življenju,” je nadaljevala in se sklicevala na Rihannino nosečnost.

Asap Rocky
Foto : Profimedia

Modni komentator in bloger Luis Pisano, glavni krivec za slabo voljo – sprožil je govorice, da je RiRi zapustila Rockyja zaradi nezvestobe -, se je opravičil za početje. “Neumno sem se odločil, da bom tvitnil nekaj informacij, ki sem jih prejel. Ne bom govoril o virih, krivil druge za razpravo, ki se je začela, itd. Na koncu dneva sem se sam odločil, da bom napisal tvit in ga objavil. Rad bi se uradno opravičil vsem, ki sem jih vpletel.”

Rihanna in A$AP Rocky sta v zvezi od začetka leta 2020, januarja letos pa sta na Instagramu razkrila, da pričakujeta prvega otroka.

Rihanna
Foto : Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar