Rihannin parfum Fenty je končno spet na zalogi

Magazin 05. Maj. 202216:30
Delite:
rihanna parfum fenty
Foto: Profimedia

Rihannina parfumska voda Fenty, ki jo je prvič lansirala lani avgusta na svoji spletni strani FentyBeauty.com in je bila takoj razprodana, je enak odziv doživela tudi ob ponovni zalogi decembra. Tokrat bo dišava Fenty lansirana že tretjič in prepričani smo, da bo odziv oboževalcev enak.

Ob tokratni obnovi zalog parfuma Fenty je dišava uradno na voljo v predprodaji od 27. aprila, a zopet le v omejenih količinah, zato blagovna znamka spodbuja oboževalce, da se na spletni strani prijavijo na obveščanje. Dišava je v jantarno rjavi steklenici, ki je bila zasnovana tako, da se popolnoma prilega Rihannini dlani. “Želela sem bogato barvo, ki bi resnično predstavljala vse spole iz vseh družbenih slojev. Rjava je moja najljubša barva. Rjava je to, kar sem. Rjava je tisto, iz česar prihajam. Če že izdelam dišavo, ki me predstavlja, potem se mora s tem ujemati celo govorica telesa steklenice,” pravi popularna pevka.

rihanna parfum fenty
Foto : Profimedia

“To je tisto, kar mi je najbolj všeč: to je izkušnja, to je spomin, vpet v dišavo,” pravi Rihanna o parfumu. “Vonj, ki ga ne boste nikoli pozabili.” Odpotovala je v Grasse v Franciji, kjer je sodelovala z glavnim parfumerjem LVMH Jacquesom Cavallierjem Belletrujem, da bi ustvaril seksi in topel vonj. Note so magnolija, mošus, mandarina, borovnica, absolut bolgarske vrtnice, geranija in pačuli. V nasprotju s številnimi drugimi slavnimi dišavami Fentyjeva dišava ne diši lepljivo – ni sladka ali odkrito cvetlična. Je drzen, dvignjen, čuten vonj.

rihanna parfum fenty
Foto : Profimedia

Parfum Fenty pa ni prvi podvig superzvezdnice v svet dišav, je le prvi za njeno znamko Fenty Beauty. Rihanna je že lansirala zbirko 11 parfumov z lepotno hišo Parlux, od katerih je prvi izšel leta 2010. Oboževalci se morda spomnijo nekaterih najbolj priljubljenih dišav: Nude, Reb’l Fleur in Riri. Izdelala je celo kolonjsko vodo, imenovano Rogue Man.

rihanna parfum fenty
Foto : Profimedia

Ni presenetljivo, da je parfumska voda Fenty velik hit. To je zato, ker je Rihanna znana po tem, da vedno lepo diši. Pogovori na Twitterju leta 2019 so razkrili, kako so drugi zvezdniki, kot sta Jennifer Lawrence in Nick Jonas, omenjali Rihannin vonj.

Rihanna je prvič predstavila znamko Fenty Beauty že leta 2017 in zaradi njene predanosti vključevanju in inovativnim formulam je bila velik uspeh. Sledila je Fenty Skin leta 2020, zdaj pa gradi svojo naslednjo blagovno znamko: Fenty Parfum. Govori se, da bo naslednji sledil Fenty Hair.

rihanna parfum fenty
Foto : Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar