Rita Ora skočila v zakon, kdo je njen izbranec?

Magazin 10. Avg 202208:00
Delite:
Rita Ora, Taika Waititi
Foto: Profimedia

Britanska superzvezdnica Rita Ora je minuli konec tedna postala gospa Waititi-Ora: pred matičarja sta stopila z novozelandskim režiserjem Taiko Waititijem.

“Obred je bil zelo intimen in izjemno poseben dogodek za vse vpletene. Njuni najbližji in najljubši so lahko videli, kako zelo zaljubljena sta,” so povedali viri blizu para.

Rita Ora, Taika Waititi
Foto : Profimedia

Priljubljena pevka se po poročanju dobro obveščenih odslej podpisuje s priimkom Waititi-Ora, bojda si je želela res majhno poroko, da bi njunemu razmerju zagotovila kar največ zasebnosti.

Iz istega razloga novice ni obešala na veliki zvon na družbenih omrežjih, ampak je na svojem profilu na Instagramu zgolj delila serijo še svežih fotografij iz Pariza, na katerih je opaziti poročni prstan.

31-letna pevka kosovskih korenin in 15 let starejši potomec novozelandskih staroselcev z rojstnim imenom Taika David Cohen, ki med svoje projekte šteje tudi spektakla Thor: Ragnarok in še čisto sveži Thor: Ljubezen in grom, naj bi drug drugega zaprosila prejšnji mesec.

Prvič so ju začeli povezovati maja lani, ko so ju opazili skupaj v Sydneyju, kmalu zatem so ju ujeli tudi med poljubljanjem z ameriško igralko Tesso Thompson v zgodnjih jutranjih urah na balkonu po neki zabavi.

Takrat je Waititi, tudi nadarjen komik in igralec, za avstralske tabloide povedal, da niso počeli nič spornega, zato ne razume medijskega pompa okrog omenjenega “trojčka”.

To je prvi zakon za Oro in drugi za Waititiaja, ki se je pred dvema letoma razšel z nekdanjo ženo Chelseo Winstanley, s katero imata dve hčeri: 10-letno Te Hinekāhu in šestletno Matewo Kiritapu.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar