Ronaldo in Georgina z otroki uživata v Dubaju

Magazin 31. Jan 202212:40
Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez
Profimedia

Zaročenka svetovno znanega nogometaša, ki je 27. januarja dočakala premiero svojega dokumentarca na Netflixu, pričakuje dvojčka, punčko in fantka.

Georgina je imela razlog za dvojno veselje: prav na njen 28. rojstni dan je premiero doživel njen dokumentarni film z naslovom Jaz sem Georgina in očitno je vse skupaj sklenila proslaviti s počitnicami, ki si jih je skupaj z družino privoščila v Dubaju.

Trenutke njihovega družinskega sproščanja je delila na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram, pri tem pa ni skrivala nosečniškega trebuščka. Skupaj s Cristianom Ronaldom in njunimi otroki – štiriletnima dvojčkoma Evo Mario in Mateom, štiriletno hčerko Alano Martino ter 11-letnim sinom Cristianom Juniorjem je pozirala v dvodelnih, svetlo modrih kopalkah, na glavi pa je nosila ruto z vzorčkom v istem barvnem odtenku.

“Res sem zelo ponosna na svojo čudovito družino,” je ob lepem prizoru, ki je navdušil njene sledilce, zapisala Georgina in dodala, da je Dubaj kraj, kjer se uresničujejo sanje.

Sicer pa je zaročenka slavnega nogometaša v dokumentarnem filmu prikazala, kakšno je njeno vsakodnevno življenje z Ronaldom in otroki ter razkrila, kakšna je bila njena pot od prodajalke v trgovini z oblačili do srčne izbranke enega od najbolj poznanih nogometašev.

V bistvu je tudi sama postala ena od svetovno znanih vplivnic, saj ji na Instagramu sledi okrog 30 milijonov ljudi z vsega sveta, ki z zanimanjem spremljajo vsakdan te znane družine.