Rosamund Pike nosi Dior: Je to obleka ali prešita bunda?

Magazin 27. Jan 202212:15
Rosamund Pike, Dior
Profimedia

Britanska igralka Rosamund Pike se je skupaj z drugimi slavnimi damami v Parizu udeležila revije visoke mode Christian Dior in navdušila s svojo opravo.

Maria Grazia Chiuri me navdihuje s svojim sodobnim pristopom do elegance. S tem pajčolanom sem se počutila kot pankerska nevesta. Pri visoki modi gre zame za svobodo izražanja znotraj strukture,” se je zvezdnica poklonila kreativni direktorici slovite modne hiše.

Nato je poskrbela še za omembo mojstrov, ki sta se podpisala pod njeno pričesko in ličenje: Davide Barbier in Christina Lutz. “Hvala vsem vpletenim v tako kreativen dan,” je sklenila igralka, najbolj znana po vlogah v trilerju Ni je več, ki ji je prinesla oskarja, in v seriji State of the Union, za katero je dobila emmyja.

42-letna Pike, že nekaj časa ambasadorka visoke mode Dior na rdečih preprogah, je poskrbela za enega bolj drznih videzov na dogodku: nosila je obleko, ki je spominjala na prešito bundo, v kombinaciji z belo srajco in črno kravato ter skrivnostnim pajčolanom.

Rosamund Pike, Dior
Profimedia

“Pankersko” navdahnjena je bila tudi oprava Claire Foy, zvezdnice Netflixove uspešnice Krona in aktualne miniserije Zelo britanski škandal, ki smo je zaradi njenih vlog vajeni z bolj strogimi pričeskami – tokrat je imela valovite kodre kar razpuščene.

Claire Foy, Dior
Profimedia

Rojakinji in stanovski kolegici sta fotografom z veseljem pozirali skupaj v čudovitem ambientu Rodinovega muzeja.

Claire Foy, Rosamund Pike
Profimedia

Na bleščeči reviji je bilo opaziti tudi druge znane obraze, med njimi vplivnici Chiaro Ferragni in Jeanne Damas, ruski supermodel Natalio Vodianovo in manekenko in igralko Caro Delevingne.

Cara Delevingne, Dior
Profimedia

Ker lahko o prihajajočih trendih sklepamo po tem, kaj so nosile zvezdnice, se ne bomo kaj kmalu poslovili od bulerjev in mokasinov, očitno pa lahko kravata postane stalnica tudi v ženski modi.