Salma Hayek na modni reviji v družbi hčerke

Magazin 06. Mar 202311:15
Salma Hayek
Profimedia

Igralka je hčerko dobila v zakonu z modnim milijarderjem Françoisom-Henrijem Pinaultom, ki pa ima iz svoje prejšnje zveze še tri otroke.

Priljubljena igralka Salma Hayek velja za veliko ljubiteljico mode, zato se je tudi udeležila tedna mode, ki je potekal v Parizu. Pri tem jo je spremljala 15-letna hčerka Valentina Pinault, ki očitno že počasi stopa po maminih modnih stopinjah, saj sta lani že skupaj pozirali za mehiško izdajo revije Vouge.

Tokrat sta se udeležili predstavitve ženske kolekcije modne hiše Saint Laurent, družbo pa jima je delal tudi François-Henri Pinault, Salmin soprog in Valenitnin oče. François-Henri je sicer izvršni direktor luksuzne modne skupine Kering, pod njo pa spadajo znane blagovne znamke, kot so Gucci, Saint Laurent in Balenciaga. Mladenko je le redko mogoče videti na takih dogodkih, tako da so bili fotografi nad njenim prihodom navdušeni. Oče je ponosno poziral v njeni družbi.

Valentina Pinault
Profimedia

Valentina se je ob tej priložnosti odločila za mladostno kombinacijo – izbrala je Saint Laurentovo krilo iz zlatega materiala, h kateremu je kombinirala mrežasti top in ponosno pozirala v družbi očeta. Zraven je obula čevlje s platformo, narejene iz brušenega usnja.

Čeprav je tokrat bila v dizajnerski kombinaciji, je Valentina že pred časom razkrila, da preprosto obožuje udobne obleke in trenirke. V intervjuju, ki ga je lani dala za Vouge, je namignila, da si želi stopati po mamini poti, saj je dejala, da sanja o karieri igralke in režiserke. V prostem času se Valentina ukvarja s človekoljubnim delom in pogosto dela kot prostovoljka v javni kuhinji.

Salma Hayek
Profimedia

Modne revije se je udeležila tudi Mathilde Pinault, ena od treh otrok Françoisa-Henrija Pinaulta, ki se zelo dobro razume s Salmo. Tudi ona je z veseljem stopila pred objektiv in pozirala v družbi očeta in slavne igralke.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.