Salma Hayek pokazala obraz brez šminke in sivino v laseh

Magazin 21. Jun 202217:30 0 komentarjev
Salma Hayek
Profimedia

54-letna hollywoodska igralka je ena od tistih, ki ji naravno staranje ne pomeni nobene težave.

V nasprotju z večino kolegic mehiško-ameriška igralka Salma Hayek nima težav s poziranjem brez make-upa, kar je dokazala z objavo svoje fotografije na družbenem omrežju Instagram, ki je takoj pritegnila veliko pozornosti. Na njej so namreč jasno vidni sivi lasje, sama pa je ob sliki napisala: “Sivi lasje pomenijo modrost.”

Njeni oboževalci so se hitro odzvali s številnimi všečki in pohvalami na njen račun. “O sivih laseh lahko govori, kar hoče, in to v številnih jezikih, a vse, kar opazim, je njena čudovita polt,” se glasi eden od komentarjev. Verjetno bi marsikdo pomislil, da za nego kože uporablja drage kozmetične preparate, a to je daleč od resnice.

#related-news_1

“Zjutraj nikoli ne čistim kože. Babica me je naučila, da ponoči koža nadomesti vse tisto, kar je izgubila čez dan. No, če si pred spanjem očistim kožo, zakaj bi ta bila umazana, ko se zbudim?” je Salma dejala v enem od intervjujev.

Sicer pa njena lepotna rutina vključuje (tudi) kokosovo olje, s katerim si odstranjuje šminko z obraza, uporablja pa še rožno vodo za osvežitev obraza. Ta vsebuje antioksidante, ki so lahko v pomoč pri preprečevanju kožnih vnetij. Občasno si naredi piling, to pa je tudi vse. Pravi, da še nikoli ni uporabila botoksa, čeprav je pomislila na to, a se na koncu za ta korak ni odločila.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!