Sarah Jessica Parker navdihnila s to modno kombinacijo

Magazin 20. Feb 202317:00
Sarah Jessica Parker
Profimedia

Ameriška igralka Sarah Jessica Parker je prava modna ikona, ki je nedavno sredi New Yorka spet navdušila s svojo modno podobo.

Sarah Jessica Parker je svetovno prepoznavnost dosegla, ko je zaigrala v seriji Seks v mestu, ki je bila izjemno priljubljena po vsem svetu, predvsem pa je bila oboževana tudi zaradi vseh modnih poslastic, ki jih je pripravila v serijah.

Večkrat je priznala, da v prostem času rada nosi udobne kose oblačil in da seveda ne teče vsak dan po newyorških ulicah v petah. A ko je nedavno odpirala svojo novo trgovino z obutvijo v New Yorku, je seveda znova poskrbela za pravo modno sladico, saj je bila videti, kot bi pravkar stopila s snemanja slavne serije. Nihče pa ni spregledal, da je tudi tokrat veliko pozornosti namenila čevljem, ki jih je oboževal tudi njej lik v seriji.

Sarah Jessica Parker
Profimedia

Čudovite sandale so bile vsekakor nekaj posebnega, saj je bila vsaka v svoji barvi, na eni nogi je tako nosila črno, na drugi pa zeleno. Tudi pri modni kombinaciji je igrala na preverjene karte, v srebrni svileni obleki je navdušila modne kritike, ki so se strinjali, da je to kombinacija, na kateri je zapisano njeno ime.

Sarah Jessica Parker
Profimedia

Prav gotovo je Jessica pokazala še eno modno kombinacijo v nizu, ki bo še dolgo marsikomu v pravi pomladni navdih.

Sarah Jessica Parker
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.