Sarah Jessica Parker ostro nad šovinistične kritike o staranju in sivih laseh

Magazin 11. Nov 202114:15
Delite:
Sarah Jessica Parker
Foto: Profimedia

Sarah Jessica Parker v kreaciji Dolce & Gabbana blesti na naslovnici decembrske izdaje revije Vogue, je vitka in vitalna, a večina moških komentarjev opazi samo, kako se je postarala in da ima sive lase. Zvezdnica pa ima očitno zdaj dovolj teh šovinističnih kritik.

Sarah Jessica Parker ima dovolj kritik, ki letijo na vse igralke serije Seks v mestu, saj se vsi ukvarjajo le s tem, kako se je z leti spremenil njihov videz. Sama je najbolj na udaru in vsi ji očitajo nekaj sivih pramenov. Res nenavadno! Tudi igralke se starajo.

”Taki komentarji se nikoli ne bi pojavili pod fotografijami moških kolegov. Še vedno toliko šovinizma in seksizma. Povsod napisi o sivih laseh. S kolegom Andyjem Cohnom sva sedela skupaj ob kosilu. On je popolnoma siv, vsi pa so opazili le nekaj mojih sivih las. Zakaj je on lahko siv, jaz sem pa postarana?” je za revijo Vogue povedala 56-letna Sarah, ki je še vedno v odlični formi: ”V naši družbi še vedno veljajo dvojni standardi. Zdi se, kot da ‘ljudje ne želijo, da smo povsem zadovoljne take, kot smo, kot da prav uživajo v tem, da smo se postarale. Nikoli ni prav – če sprejmemo, da se naravno staramo, ali če naredimo nekaj popravkov. Ljudem ni nikoli prav.”

Saraj Jessica Parker Vogue
Foto : Profimedia

Za konec je še dodala: ”Vem, kako sem videti. Saj nimam izbire. In kaj naj naredim? Izginem. Naj se neham starati?” Parkerjeva je že pred leti za revijo Elle povedala, da ne razmišlja o lepotnih operacijah, da bi ostala večno mlada: ”Ne vem, kaj naj naredim s staranjem. Ja, staram se. Ves čas se staram. To je pač življenje. Vsi se staramo.”

Komentari

Vaš komentar