Sarah Jessica Parker ulice New Yorka spremenila v modno brv

Magazin 02. Feb 202314:45
Sarah Jessica Parker
Profimedia

Hollywodska igralka Sarah Jessica Parker se je vrnila na ulice New Yorka, kjer že snema nove dele serije And Just Like That.

Sarah Jessica Parker je planetarno slavo dosegla, ko je sprejela vlogo v kultni serij Seks v mestu, ki je bila leta in leta zelo popularna.

Pred časom so se dekleta po dolgi pavzi spet zbrala in se odločila, da je čas, da posnamejo nove dele, tokrat pod imenom And Just Like That.

Sarah Jessica Parker
Profimedia

Zdaj že snemajo nove dele, ki bodo prav gotovo nova modna poslastica, ki bo marsikomu v navdih za številne modne kombinacije.

Sarah Jessica Parker je te dni že na ulicah New Yorka, kjer so jo ujeli tudi vedno dežurni paparaci. Tokrat je združila zeleno in lila, ob vpadljivi kombinaciji pa seveda nosila v zadnjem času tako zelo popularno malo torbico.

Sarah Jessica Parker
Profimedia

Pričeska je bila v povsem njenem stilu, svoje kodraste lase je pustila, da so ji prosto padali čez ramena, tudi tokrat pa seveda ni šlo brez njenega zaščitnega znaka, in sicer čeveljcev v drznem lakastem odtenku z visoko peto, ki jih njen lik v seriji obožuje.

Sarah Jessica Parker
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.