Saša Tabaković o klofuti Willa Smitha na oskarjih: “Ne znamo več brez vojn”

Magazin 28. Mar 202210:56 > 14:42
Will smith
Foto: Profimedia

Klofuto Willa Smitha je komentiral tudi slovenski igralec, član ljubljanske Drame Saša Tabaković.

Komik Chris Rock je pred najavo zmagovalca za najboljši dokumentarni film (Summer of Soul) zbijal šale na račun Javierja Bardema, ki je bil nominiran za najboljšo moško vlogo (Being the Ricardos), in njegove soproge Penelope Cruz, ki je bila nominirana za najboljšo žensko vlogo v filmu Vzporedni materi. Dejal je, da Bardem moli, da zmaga Smith, ker bo sicer žena jezna, če sam zmaga, ona pa ostane praznih rok.

Will Smith
Profimedia

Nato se je ponorčeval še iz soproge Willa Smitha Jade Pinkett Smith, ki ima pobrito glavo, ker trpi za boleznijo, zaradi katere ji izpadajo lasje. Komik je dejal, da že nestrpno pričakuje nadaljevanje vojaškega filma G. I. Jane z Jado Pinkett Smith v glavni vlogi. Smith je naenkrat stopil na oder in mu dal klofuto, nato pa ga je pozneje še glasno zmerjal, da ima umazana usta, s katerimi naj ne omenja žene. Glavni pretepač večerja je sicer odšel domov z oskarjem za glavno moško vlogo v filmu Richard.

Večina ljudi in tudi zvezdnikov ni navdušenih nad Smithovo potezo, ker nasilje še nikoli ni bil pravi odgovor. Saša Tabaković je tako komentiral dogodek: “Ne moreš spati, odpreš Twitter, da bi gledal prenos oskarjev, in direktno posnetek, kako med svečano podelitvijo en igralec useka okoli kepe drugega igralca, ker je povedal neslano šalo. Ne znamo več brez vojn.”

Vas zanima še več? Posledite našo Facebook stran N1 Magazin.

Komentari

Vaš komentar