Scarlett Johansson iskreno o izzivih starševstva

Magazin 29. Apr 202321:53
Scarlett Johansson
Profimedia

Priljubljena igralka Scarlett Johansson ima dva otroka, hčerka je stara osem let in pol, sin pa bo kmalu dopolnil dve leti.

Hollywoodska zvezdnica Scarlett Johansson je ena od igralk, ki odkrito govori o izzivih, ki jih prinaša starševstvo. Pred kratkim je gostovala v podkastu The Skinny Confidential Him & Her Podcast, ki ga vodita Lauryn Evarts Bosstick in Michael Bosstick ter govorila o tem, kaj se je učila ob starejši hčerki in o izkušnjah, ki jih je pridobila. Gre za hčerko Rose Dorothy Dauriac, ki jo ima z nekdanjim soprogom, francoskim novinarjem Romainom Dauriacom.

Johansson se trenutno pripravlja na to, da bo doma kmalu spet imela triletnika. V luči tega se je spomnila časov, ko je njena hčerka štela tri leta. “Tretje leto je res težko. Spomnim se svoje hčerke, ki ima zdaj osem in pol let. Ko je imela dve leti, sem pomislila: To je super. Ne vem, o čem vsi govorijo. Potem pa je dopolnila tri leta, meni pa se je zdelo, da sem se znašla v zvezi, polni čustvene zlorabe. To je noro,” je bila odkrita Johansson. Dodala je, da je v tistem času njena hčerka doživljala zelo intenzivne čustvene spremembe ter da je bila precej gospodovalna, česar od triletnice ni pričakovala. Pravi, da se je hčerkino razpoloženje nenehno spreminjalo. “Ta uboga majhna bitja. Smilijo se mi. To mora biti zelo naporno — nenehno si zgoraj ali spodaj,” ocenjuje igralka.

Drugega otroka, sina Cosma, je dobila v zakonu s Collinom Jostom, rodila ga je avgusta 2021. Kot pravi, se ji zdi skrb za dojenčke precej lažja. “Lepo je imeti dojenčka. Tako prisrčno so. Samo sedijo, imajo te radi in to je to. Od njih dobivaš samo ljubezen, a ko zrastejo in začnejo hoditi, dobiš tudi veliko žalosti.”

Scarlett Johansson
Profimedia

Na vprašanje, kako ji uspeva usklajevati materinstvo in kariero, je odgovorila, da ravnovesja pravzaprav ni. Svojo družino je zdaj postavila na prvo mesto in temu prilagodi tudi svoj delovni urnik. To tudi pomeni, da če kakšna vloga vključuje snemanje daleč stran od družine in da gre za daljše obdobje, jo zavrne ali pa organizira namestitev, tako da je lahko celotna družina z njo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.