Se vrača serija iz 90., ki je bila zelo priljubljena tudi pri nas?

Magazin 11. Okt 202311:17 0 komentarjev
Michael Richards, Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Jason Alexander. serija, Emmy
Foto: PROFIMEDIA

Jerry Seinfeld je namignil, da se bodo morda spet združili igralci priljubljene komične serije, ki je nosila njegovo ime.

Ameriški komik Jerry Seinfeld je po nastopu v gledališču Wang v Bostonu namignil, da morda pripravlja poseben projekt za oboževalce serije Seinfeld, poroča britanski Guardian.

Na vprašanje enega od obiskovalcev, kako mu je bila všeč zadnja epizoda serije, je odgovoril: “Za vas imam majhno skrivnost o koncu. Ampak tega ne morem povedati, ker je skrivnost,” je začel, potem pa nadaljeval.

“Ok, nekaj vam bom povedal, ampak nikomur ne smete povedati. Nekaj se bo zgodilo, kar je povezano s tem koncem. Ni se še zgodilo,” je dejal 69-letni komik. In publika je glasno vzdihnila in zaploskala (posnetek si lahko ogledate spodaj).

“In to, kar mislite …” je nato dejal komik. “Tudi midva z Larryjem sva razmišljala o tem. Boste videli … Videli boste.” Z Larryjem je mislil na njegovega soustvarjalca, Larryja Davida, in tako namignil, da bi se po 25 letih serija, ali pa vsaj njen finale, lahko nadaljevala.

Konec ikonične serije, ki je trajala devet sezon in prejela deset emmyjev, so predvajali maja 1998. V dveh delih so se protagonisti Jerry (Jerry Seinfeld), Elaine (Julia Louis-Dreyfus), George (Jason Alexander) in Kramer (Michael Richards) znašli na sodišču, kjer so proti njim pričali liki iz preteklih sezon. V zadnjem prizoru serije, ki so jo poimenovali tudi “šov o ničemer”, so vsi štirje v zaporu. Elaine, Jerry in George se prepirajo, Kramer pa poskuša gledati na svetlejšo plat vsega tega, saj jim v soboto zvečer ne bo treba skrbeti za obroke ali delati načrtov. Serija je bila zelo priljubljena po vsem svetu, tudi v Sloveniji.

Kritiki so zadnji del označili za “razglašen in prenapihnjen”, pa tudi Seinfeld je kasneje dejal, da takšnega konca “res ne bi smeli narediti”.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!