Selena Gomez se izobražuje pri Gordonu Ramsayju

Magazin 03. Sep 202212:30
Selena Gomez
Profimedia

Gordon Ramsay morda Selene Gomez ni označil za slabo kuharico, vendar je še vedno eden od ostrih kritikov prihajajoče epizode Selena + Chef.

Selena Gomez je v svojo oddajo kot gostujočega kuharja povabila Gordona Ramsayja, ki nikoli ne špara z besedami. V prejšnjih epizodah in sezonah so se ji gostujoči kuharji pridružili virtualno in jo digitalno vodili, Gordon pa se ji je odločil podati lekcije kar v živo. V posnetku zvezdnici naroči, naj v ponev položi zrezek, in ko to stori, ji da jasno vedeti, da ni izbrala prave ponve. “Napačna ponev, to je ponev proti prijemanju za krompir.”

Ta način poučevanja ni nič novega za kuharja, ki je znan po tem, da kritizira kuharske videoposnetke na TikToku in v svojih televizijskih oddajah. Toda pevke s svojo silovitostjo ni prestrašil, povsem mirno mu odgovori: “Kaj za vraga?” Nastal je tudi kaos, ko se Gordon večkrat zadere “naslednji”, pevka pa je videti malce izčrpana. Po več zahtevah kuharja igralka končno razume svojo nalogo in v ponev položi drugi zrezek. Medtem Ramsay steče iz kuhinje in skozi okno zavpije: “Naslednji naj vstopi! Naslednji vstopi, prosim! Zaboga, naj mi nekdo pomaga!” Njegov izbruh povzroči, da Selena in njena dolgoletna prijateljica Raquelle Stevens bruhneta v smeh.

V četrti sezoni se igralki pridružijo nekateri njeni najbližji prijatelji, družina in mnogo slavnih kuharjev – med njimi Adrienne Cheatham, Devonn Francis, Kristen Kish, Ludo Lefebvre, Matty Matheson, Nick DiGiovanni, Paola Velez, Priya Krishna in Rachael Ray. Tako kot v prvih treh sezonah bo vsak kuhar v vsaki epizodi izbral dobrodelnost; doslej je serija zbrala 400 tisoč ameriških dolarjev za 26 neprofitnih organizacij. V nasprotju s prejšnjimi sezonami, ki so se odvijale v igralkinem domu v Los Angelesu, bo v tej sezoni sprememba kulise. Hiša na plaži v Malibuju je nekaterim gledalcem morda videti znana, saj je bila v oddaji Disney Channel Hannah Montana predstavljena kot družinski dom lika Miley Cyrus, je avgusta za portal People potrdil predstavnik HBO.

Za Seleno je bila vloga v seriji prelomna vloga. V oddaji je imela ponavljajočo se vlogo kot pop zvezda po imenu Mikayla, ki se prepira s Hannah Montano (Miley Cyrus). Hiša na plaži je bila prej prikazana tudi v HBO-jevi Big Little Lies kot dom lika Reese Witherspoon, Madeline Martha Mackenzie.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.