Sestra Georgine Rodriguez pravi, da ji slavna sestra ne želi pomagati

Magazin 19. Nov 202213:45
Georgina Rodriguez
Foto: Profimedia

Sestra Georgine Rodriguez, Patricia, je razkrila, da kljub sorodstvu s slavno sestro nista v najboljših odnosih.

Zatrdila je tudi, da preživlja težke finančne trenutke, in poudarila, da je uničena. “Imam težave s financami in sestra mi ne pomaga,” je Patricia povedala za televizijsko oddajo Socialite. “Najbolj me boli za otroke, ne zase. Jaz lahko pojem kos kruha in bom v redu, ampak moji otroci, ki so njeni nečaki … Včasih imamo dovolj za jest, včasih ne. Včasih imam dovolj za plačilo najemnine, včasih ne.”

Od smrti očeta pred tremi leti je napetost med sestrama vse večja. Vendar pa ni oklevala in je poslala obupano sporočilo sestri in svojemu svaku Ronaldu. “Georgina, potrebujem pomoč, ti si moja sestra.” Dodala je še: “Vem, da to ni njena obveznost in odgovornost, toda do drugih je zelo dobra in jim je v oporo, zato mislim, da bi morala biti tudi s svojimi nečaki in nečakinjami. Če nočeš biti z mano, bodi s svojimi nečaki.”

Georgina Rodriguez ni svoje sestre Patricie niti omenila v dokumentarcu o njenem življenju Yo Georgina (I Am Georgina), ki je na Netflixu izšel januarja. V dokumentarcu je zvezdnica, ki je bila rojena v Argentini, a je odraščala v Španiji, govorila le o Ronaldu, svojih prijateljih, otrocih in drugi sestri Ivani.

Obe imata istega očeta, Jorgeja Eduarda Rodrigueza, vendar je Patrico rodila njegova nekdanja partnerka, ki se prav tako ne pojavi v dokumentarcu. Mama ji je umrla, ko ji je bilo komaj 11 let, zato je odšla živet k očetu ter mlajšima sestrama Georgini in Ivani. V enem svojih prvih medijskih intervjujev pred nekaj leti je povedala: “Vedno sem se počutila ločeno od nje. Takoj so me dali v internat, medtem ko je za moji sestri skrbelo nekaj varušk. Enkrat sem jo prosila za majico s podpisom Cristiana za svojega sina. Rekla mi je, da ga noče motiti, ker je na dopustu.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.