Severina navdušila oboževalce s fotografijo v kopalkah

Magazin 30. Jun 202213:30 0 komentarjev
severina
Zajem zaslona

Hrvaška glasbena zvezdnica je že večkrat požela navdušenje, ko je na družbenem omrežju pokazala, kakšna je videti v kopalkah.

Nobena skrivnost ni, da Severina veliko časa posveča svoji fizični formi. Na družbenem omrežju Instagram občasno pokaže, da njen delovni dan vključuje naporno vadbo, še zlasti ko se pripravlja na koncerte, ki vključujejo veliko plesne koreografije. Posledica tega je čvrsto telo, ki ga zvezdnica ne skriva.

Njena zadnja objava je pred kratkim čisto navdušila oboževalce, ki niso skoparili s pohvalami na njen račun. Pokazala je, kakšno je njeno telo v dvodelnih kopalkah. “Čudovita si”, “Prava morska deklica”, “Kako lepo” … To je le nekaj od številnih komentarjev, ki jih je bila deležna.

Tudi v preteklih poletnih sezonah je Severina redno objavljala prizore s plaž oziroma z dopusta in kopalke, ki jih je izbrala zase. Te so vedno trendne in ji pristajajo kot ulite.

Sicer pa se je sama, tako kot številni drugi glasbeniki, razveselila dejstva, da spet lahko nastopa na koncertnih odrih. To poletje bo zanjo delno tudi delovno, nekaj časa pa bo zagotovo preživela v domačem Splitu, v krogu svoje družine.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.