Sin Davida in Victorie Beckham se bo kmalu poročil

Magazin 18. Mar 202212:18 0 komentarjev
Brooklyn Beckham, Nicola Peltz
Profimedia

Priprave na pomemben življenjski dogodek so v polnem teku, bodoča mladoporočenca pa polna načrtov.

Najstarejši sin nogometaša Davida in nekdanje članice skupine Spice Girls, Victorie, Brooklyn Beckham, ter njegova zaročenka Nicola Peltz sta že nekajkrat prestavila poroko, a zdaj se bo ta končno zgodila. Usodni da bosta izrekla čez tri tedne, 9. aprila, celotna družina pa se očitno že mrzlično pripravlja na lep in pomemben dogodek.

Ponosni David Beckham je na družbenem omrežju pokazal, da mislijo nadvse resno, saj je objavil fotografijo, na kateri pozira s svojim očetom Tedom in tastom Anthonyjem Adamsom. Verjetno bodo podobne obleke nosili tudi na Brooklynovi poroki.

“Ustvarjanje posebnih spominov. Načrti za poroko so v teku, starši pa oblečeni in obuti,” je ob fotografiji zapisal David. Na poroki bodo tudi drugi otroci znanega para: sinova Cruz in Romeo ter njuna sestra Harper.

Sun je že poročal, da bo nevesta nosila poročno obleko modne hiše Valentino, zato naj bi kmalu odpotovala v Rim, kjer bo s stilistom izbrala pravi model zase. Poroka bo potekala na družinski posesti Nicolinega očeta Nelsona Peltza, ki je na Floridi.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!