Sin znanega glasbenika bo nastopil v resničnostnem šovu

Magazin 10. Jul 202211:45
Delite:
Ronan Keating
Foto: Profimedia

Britanski pevec Ronan Keating bo očitno v naslednjih mesecih prikovan pred televizijski zaslon, saj se bo v resničnostnem šovu Love Island pojavil tudi njegov sin.

Sin slovitega britanskega glasbenika Ronana Keatinga bo nastopil v resničnostnem šovu Love Island.

Član nekdaj zelo priljubljene glasbene skupine Boyzone, ki je pozneje krenil na samostojno pot, je nadvse ponosen na svojega sina Jacka, ki bo nastopil v britanskem resničnostnem šovu Otok ljubezni. Ob tej priložnosti je glasbenik na svojem profilu na Instagramu objavil tudi sinovo fotografijo in jo primerjal s svojo podobo iz časov uspehov Boyzone.

Na Instagramu je objavil sinovo fotografijo in svojo iz časov skupine Boyzone ter zapisal: ”Kateri je Jack?” Podobnost med očetom in sinom je izjemna, kar ni ušlo niti njegovim sledilcem.

“Z očetom sva si zelo blizu, saj sva najboljša prijatelja”

Jack Keating se je rodil v glasbenikovem zakonu z Yvonne Connolly, ustvarjalci oddaje pa so prepričani, da bo še dodatno začinil dogajanje v resničnostnem šovu. Njegov oče je na Otoku nadvse priljubljen glasbeni ustvarjalec, brez dvoma pa bo šov spremljal tudi sam.

Tudi Jack je izjemno ponosen na svojega očeta, v šovu pa se je predstavil z besedami: ”Moje oče je Ronan Keating. Zagotovo bo spremljal dogajanje v šovu in navijal zame. Z očetom sva si zelo blizu, saj sva najboljša prijatelja.”  Fant si želi, da bi v šovu spoznal veliko ljubezen, saj je samski že zadnjih pet let.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar