Skriti strahovi astroloških znamenj. Si upate odkriti vašega?

Magazin 11. Feb 202405:10 0 komentarjev
groza, strah, krik, ženska, kriči
Foto: PROFIMEDIA

Vsako astrološko znamenje ima specifične strahove in skrbi, ki pa se pogosto skrivajo za njihovimi najbolj izraženimi lastnostmi, so prepričani astrologi.

Vsi se kdaj srečamo s strahom. In čeprav velja za negativno čustvo, ima strah zelo važno vlogo za naš obstoj.

Opozarja nas namreč na potencialno nevarnost in nas pripravlja na izzive. Astrologi pravijo, da ima vsako od astroloških znamenj svoje specifične strahove in skrbi, ki pa se pogosto skrivajo za njihovimi najbolj izraženimi lastnostmi, piše portal N1 Beograd. Poglejmo, kaj se torej skriva v senci vašega znamenja. Si upate odkriti?

Oven

Čeprav so ovni znani po svoji energiji in hrabrosti, kar kažejo tudi navzven, pa se v njih skriva tudi strah. Najbolj se ovni bojijo neuspeha. To je posledica njihove naravne potrebe po dosežkih in priznanjih, zaradi česar so na neuspeh zelo občutljivi.

Bik

Biki cenijo zanesljivost in stabilnost bolj kot karkoli drugega. Prav izguba občutka stabilnosti je njihov največji skriti strah. Ne glede na to ali gre za finančno nestabilnost, izgubo posla ali nestabilnost v osebnih odnosih, strah pred tem pri bikih neprestano preži v ozadju.

Dvojčka

Monotonija in omejevanje sta največja strahova, pred katerima trepetajo dvojčki. Zaradi svoje naravne radovednosti in stalne potrebe po spremembah jim rutina in pomanjkanje svobode lahko povzročita stisko.

Rak

Čustveni in skrbni raki so tudi precej boječi. Najbolj se bojijo izgube ljubljenih, posebej družinskih članov. Prav tako jim zavrnitev, posebej v čustvenih odnosih, lahko povzroči močan občutek notranje napetosti in celo utesnjenosti.

Lev

Kraljevo znamenje na zunaj kaže veliko samozavesti in radi so tudi v središču pozornosti. Tako ni težko uganiti, da je njihov največji skriti strah strah pred ignoranco in nepriznavanjem njihovih talentov ali dosežkov.

Devica

Želja, da bi vse, česar se lotijo, bilo čim bolj perfektno, devicam prinaša strah pred neredom in izgubo nadzora. Nepredvidljive situacije so za znamenje, ki obožuje perfektno organizacijo, največja groza.

Tehtnica

K harmoniji in ravnotežju usmerjeno znamenje najbolj trpi ob napetostih in spopadih. Ne marajo konfrontacij in nesoglasij, pa najsi bo to na osebnem ali profesionalnem nivoju.

Škorpijon

Intenzivni in strastni škorpijoni se najbolj bojijo izdaje. Ker imajo globoko potrebo po zaupanju, se najbolj bojijo prevar ali izdaj tistih, h katerim usmerjajo svojo ljubezen.

Strelec

Optimistični avanturisti strelci se najbolj bojijo omejitev, predvsem gibanja, pa tudi izbire. Izguba svobode ali že samo občutek, da je njihova svoboda omejena, pri njih vzbudi močno nelagodje.

Kozorog

Ambicioznost je ena od temeljnih značilnosti kozorogov. Zato se najbolj bojijo neuspeha na profesionalnem področju. Predvsem ta strah pomeni, da se bojijo, da njihovega truda in dela drugi ne bodo prepoznali in nagradili.

Vodnar

Vodnarji se najbolj bojijo izgubiti svojo individualnost. Če jih hoče nekdo ukalupiti ali zahteva, da se prilagodijo večini, ali jim odvzeti tisto, za kar menijo, da jih razlikuje od drugih, pri vodnarjih izzove strah in nezaupanje.

Ribi

Empatične in intuitivne ribe se bolj kot česarkoli bojijo čustvenih bolečin. Bojijo se tudi, da ne bodo ranile same sebe ali pa da bodo prizadete v čustvenih odnosih. Težko se namreč spopadajo tudi s svojimi lastnimi notranjimi demoni.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!