Slavni roker po 22 letih rekel zbogom “ljubezni na prvi pogled”

Magazin 17. Jan 202309:58 0 komentarjev
Noel Gallagher
Profimedia

Slavni britanski rokovski glasbenik Noel Gallagher se je po 22 letih razšel s Saro MacDonald. Par je bil poročen 12 let.

“Noel in Sara bosta skupaj še naprej skrbela za otroka, ki ostajata njuna prioriteta,” je dejal tiskovni predstavnik para za People. “Noel in Sara prosita medije, naj spoštujejo njuno zasebnost in zasebnost njune družine v tem trenutku,” je še dodal.

55-letni pevec in 51-letna publicistka sta se junija 2011 poročila na zasebni slovesnosti v angleškem New Forestu, poroča NME. Skupaj imata dva sinova: 15-letnega Donovana in 12-letnega Sonnyja.

Noel in Sara sta se spoznala leta 2000 v nočnem klubu na Ibizi. Gallagher je leta 2020 v intervjuju za britanski Vogue povedal, da je šlo za ljubezen na prvi pogled.

Glasbenik je bil poročen tudi z Meg Mathews, s katero ima 22-letno hčerko Anaïs.

Noel Gallagher
Profimedia

Noel je leta 2009 zapustil skupino Oasis po burnem odnosu z bratom in kolegom iz skupine, Liamom. Takrat je v izjavi, ko je napovedal svoj odhod, dejal: “Enostavno nisem mogel delati z Liamom niti en dan dlje.” Od takrat je Liam svojega brata prosil, naj se vrne, vendar ga je Noel zavrnil. Leta 2020 je za britanski Vogue povedal, da je včasih razmišljal o tem. “Pogosto sem pomislil: Dajmo samo opraviti s koncertom. Toda spoznal sem, da bi to naredil samo zato, da bi utišal tega prekletega idiota.”

Čez vikend je Gallagher na Twitterju delil videoposnetek iz glasbenega studia. “17. 1. 23,” je pripisal k videu in s tem namignil, da bo izšel novi glasbeni material.

Letos naj bi izdal najnovejši album z naslovom High Flying Birds.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!